Αυστραλία – Νεκρός ο 57χρονος που δέχθηκε επίθεση από καρχαρίες – Βρέθηκαν μόνο τα γυαλιά του
2 years, 4 months ago
6

Ζευγάρι γυαλιά κολύμβησης ήταν το μόνο πράγμα που βρέθηκε αφότου Βρετανός δέχθηκε επίθεση πιθανόν από δύο καρχαρίες και αγνοείται στα ανοικτά των ακτών της Δυτικής Αυστραλίας.

Χτένισαν την περιοχή

Μετά δύο ημέρες ερευνών ο κολυμβητής θεωρείται νεκρός. Πρόκειται για τον 57χρονο Paul Millachip τον οποίο η σύζυγός του, που δεν θέλησε να αναφερθεί το όνομά της, χαρακτήρισε «υπέροχο άνθρωπο και πατέρα».

Η αστυνομία με τη συνδρομή διασωστικών σκαφών και ελικοπτέρων χτένισε την περιοχή γύρω από το Πορτ Μπιτς, στο Φρίμαντλ, που ανήκει στη μητροπολιτική περιοχή του Περθ, αναζητώντας ενήλικα άνδρα. Οι έρευνες στάθηκαν άκαρπες και η αστυνομία τις διέκοψε αργά την Κυριακή.

Οι αρχές ευχαρίστησαν τους λουόμενους που έτρεξαν να βγάλουν από το νερό άλλους κολυμβητές.

«Ηρωικές και θαρραλέες»

«Μπορώ να πω ότι οι ενέργειες των αυτοπτών μαρτύρων ήταν ηρωικές και πολύ θαρραλέες. Διότι απομάκρυναν τους πάντες από το νερό και ενημέρωσαν για το τι συνέβαινε», δήλωσε η επιθεωρητής Εμα Μπαρνς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Εταιρεία Προστασίας του Περιβάλλοντος Ταρόνγκα, κυβερνητική υπηρεσία της Αυστραλίας που είναι επιφορτισμένη με τη λειτουργία ζωολογικών πάρκων στη χώρα, φέτος έχουν καταγραφεί 17 απρόκλητες επιθέσεις καρχαριών στην Αυστραλία και δύο θάνατοι.

 

in.gr