Αλεξάντερ Ντούγκιν: Eπίθεση στους «εχθρούς στης Ρωσίας» κατά την κηδεία της κόρης του
1 year, 7 months ago
6

Η βόμβα που σκότωσε την Ντάρια Ντούγκινα πιστεύεται ότι είχε ως πραγματικό στόχο τον πατέρα της.

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Πύρφου Οστάνκινο της Μόσχας, από όπου εκπέμπει η κρατική τηλεόραση, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η κηδεία της Ντάρια Ντούγκινα, κόρης του λεγόμενου «μέντορα» του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο πραγματικός στόχος της βομβιστικής επίθεσης εναντίον της.

Συγκινημένος, ο πατέρας της δημοσιογράφου είπε ότι η κόρη του θα ήθελε οι Ρώσοι πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη της, «υπερασπιζόμενοι την πίστη και την Ορθοδοξία και αγαπώντας τον ρωσικό λαό».

Διαβάστε επίσης: Αλεξάντερ Ντούγκιν – Ποιος είναι ο υπερεθνικιστής «μέντορας» του Πούτιν

Ο 60χρονος αναφέρθηκε στην κόρη του ως ένα «ανατέλλον αστέρι στο ξεκίνημα της διαδρομής του». Είπε ότι η η κοπέλα δολοφονήθηκε βάναυσα μπροστά στα μάτια του από «εχθρούς της Ρωσίας», ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε νίκη της χώρας του επί της Ουκρανίας.

 

Στη διάρκεια της τελετής δεν έλειψαν και τα πολιτικά μηνύματα: «Σε όποιο κόμμα κι αν ανήκετε, όποια κι αν είναι η θρησκεία ή η ηλικία σας, υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Μια χώρα! Ένας πρόεδρος! Ένας λαός!» είπε στην δική του ομιλία ο ρώσος γερουσιαστής Λεονίντ Σλούτσκι.