Αλίνα Καλτσίδου: Η κόρη του πιο πλούσιου Έλληνα λατρεύει τη χώρα μας και τη διαφημίζει σε όλο τον κόσμο
3 years, 2 months ago
6

Η Αλίνα Καλτσίδου είναι η κόρη του Φιλάρετου Καλτσίδη, του πλουσιότερου Έλληνα στον κόσμο για το 2013, σύμφωνα με το Forbes, η οποία έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα.

Αλίνα Καλτσίδου: Κάνει γνωστές τις ομορφιές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

Μπορεί να ζει στην Ζυρίχη, ωστόσο, όποτε βρίσκει χρόνο επισκέπτεται την Ελλάδα και φροντίζει να κάνει γνωστές σε όλο τον κόσμο τις ομορφιές της.

Είναι η κόρη του «βασιλιά του τσιμέντου» Φιλάρετου Καλτσίδη, του οποίου η περιουσία, σύμφωνα με το Forbes, το 2013, ανερχόταν στα 6,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Γεννήθηκε στο 1963 στην Ταρσόν, είναι ποντιακής καταγωγής, με διδακτορικό στα Οικονομικά και είναι ιδιοκτήτης του Eurocement Group, του μεγαλύτερου παραγωγού τσιμέντου στην Ρωσία. Μιλά ελληνικά και είναι λάτρης της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Μεσσηνίας. Ερωτευμένος από τις ομορφιές της περιοχής, αγόρασε έναντι αστρονομικού ποσού μία ειδυλλιακή παραθαλάσσια βίλα σε έκταση 40 στρεμμάτων, δίπλα στο χωριό Βασιλίτσι, κοντά στην Κορώνη, από τον διάσημο αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Κάρολο Σιουπ, την οποία και ανακατασκεύασε διατηρώντας ωστόσο πολλά αρχιτεκτονικά στοιχεία, όπως το αίθριο και τα υπέροχα αγάλματα που στολίζουν τους κήπους και τις βεράντες, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Αλίνα Καλτσίδου: Παντρεύτηκε στην παραθαλάσσια βίλα της οικογένειας στην Κορώνη

Μάλιστα, εκεί πάντρεψε και την κόρη του Αλίνα Καλτσίδου το 2013 με τον Ελβετό, πολωνικής καταγωγής σύζυγό της Πάτρικ Ποπράφσκι, σε έναν γάμο ανυπέρβλητης χλιδής, με την αφρόκρεμα της ρωσικής ελίτ να καταφθάνει με ιδιωτικά τζετ.

Τι κι αν ζει μόνιμα στην αριστοκρατική Ζυρίχη; Τι κι αν κάνει διακοπές στα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου; Κάθε χρόνο φροντίζει να ξεκλέψει λίγες ημέρες προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο στην αγαπημένη της Ελλάδα, εκθειάζοντας πάντα τις ομορφιές της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα της Πελοποννήσου, η Αλίνα Καλτσίδου, βρέθηκε προ ημερών και πάλι στην εξοχική κατοικία του πατέρα της στην Κορώνη, όπου απόλαυσε τις βόλτες της στην ερημική ιδιωτική παραλία της βίλας και περνώντας μερικές ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Στην ιδιωτική παραλία της βίλας του πατέρα της στην Κορώνη

Στιγμιότυπα από τον χλιδάτο γάμο της στην Κορώνη

Το εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας της στην Ζυρίχη

Στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κορώνη

Ο γιος της Νικόλας, που νιώθει πολύ Έλληνας, όπως γράφει η Αλίνα Καλτσίδου, από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Και ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας

 

 

enimerotiko.gr