Αμερικανίδα αστυνομικός χτυπήθηκε η ίδια από αμάξι για να σώσει ένα μικρό κορίτσι
2 years, 2 months ago
6

Η έμπειρη αστυνομικός από το Μέριλαντ των ΗΠΑ τράβηξε έγκαιρα τη μικρή από τους ώμους, αλλά δεν πρόλαβε να φύγει η ίδια από τη μέση

Δεν δίστασε στιγμή να ρισκάρει την ίδια της τη ζωή για να σώσει ένα μικρό κορίτσι από τραυματισμό, ίσως ακόμη και θάνατο, μια αστυνομικός της κομητείας Σέσιλ του Μέριλαντ, η αξιοθαύμαστη πράξη της οποία καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Στο επίμαχο κλιπ που καταγράφηκε το βροχερό πρωί της περασμένης Παρασκευής, η ηρωίδα αστυνομικός Ανέτ Γκούντγιαρ, που φοράει ένα πορτοκαλί φωσφοριζέ αδιάβροχο, εμφανίζεται να βοηθάει μια νεαρή μαθήτρια γυμνασίου να διασχίσει τον δρόμο. Όπως διακρίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, η Γκούντγιαρ κάνει σήμα στο όχημα που πλησιάζει να σταματήσει για να περάσει η μικρή από τη διάβαση. Ωστόσο, παρά το σήμα, ένα μαύρο σεντάν εισέρχεται με ταχύτητα στο πλάνο και κατευθύνεται καταπάνω στο μικρό κορίτσι.

Τότε παρεμβαίνει η Γκούντγιαρ, που τραβάει έγκαιρα τη μαθήτρια από τους ώμους, σώζοντάς την, χωρίς ωστόσο να προλάβει και η ίδια να φύγει από τη μέση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, απ’ όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος της οδηγού.

annet
annette