Αναλυτής ασφαλιστικών δεδομένων στις ΗΠΑ ανακάλυψε αύξηση της θνησιμότητας κατά 7% με κάθε δόση εμβολίου κατά Covid-19 «Αύξηση της θνησιμότητας κατά 35% με 5 δόσεις»!
1 year, 2 months ago
6

Ο κορυφαίος αναλυτής ασφαλιστικών ερευνών Τζος Στέρλινγκ επεξεργαζόμενος τις βάσεις δεδομένων των ασφαλιστικών εταιρειών ανακάλυψε ότι υπάρχει συνολική αύξηση της θνησιμότητας κατά 7% για κάθε δόση εμβολίου κατά της Covid-19 που σημαίνει ότι ένα «πλήρως εμβολιασμένο» άτομο που πήρε 5 δόσεις αύξησε τον κίνδυνο θανάτου κατά 35%!

Ο Τζος Στέρλινγκ συμμετείχε στο podcast «American Thought Leaders» για να αναλύσει τα ανησυχητικά δεδομένα θνησιμότητας από το CDC και από τον ίδιο τον ασφαλιστικό τομέα.

Όπως είπε:

«Συνθέσαμε μια ανάλυση που χρησιμοποιεί δεδομένα του CDC από τις Ηνωμένες Πολιτείες η οποία συγκρίνει την κατάσταση εμβολιασμού, ταξινομημένη βάσει του αριθμού των δόσεων, σε όλες τις περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και έπειτα το συγκρίνει αυτό με το ποσό αύξησης ή μείωσης στην θνησιμότητα φέτος συγκριτικά με πέρυσι.

Λοιπόν, αν το εμβόλιο ήταν ουδέτερο, απλώς δεν θα υπήρχε καμία σχέση μεταξύ των δύο αυτών πραγμάτων.

Αν το εμβόλιο βοήθησε στην μείωση της θνησιμότητας από οποιαδήποτε αιτία, θα βλέπατε ότι όσο περισσότερες δόσεις σε μια περιοχή, όπως στην πολιτεία του Βερμόντ, στο Μέιν, στην Χαβάη, στο Κονέκτικατ ή σε κάποιο μέρος που έχει αρκετά υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, θα παρατηρούσατε χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας χρόνο με τον χρόνο επειδή ο κόσμος έλαβε περισσότερα εμβόλια συγκριτικά με άλλα μέρη -κάτι που εμείς δεν κάναμε για τον οποιονδήποτε λόγο- και θα παρατηρούσατε μια βελτίωση, θα παρατηρούσατε μια γραμμή που πέφτει απότομα στα δεξιά.

Αντ’ αυτού, όταν κάναμε εκείνη την ανάλυση, βρήκαμε πως όσο περισσότερες δόσεις κατά μέσο όρο έχεις σε μια περιοχή εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο μεγαλύτερη αύξηση στην θνησιμότητα είχε εκείνη η περιοχή το 2022 συγκριτικά με το 2021!

Το συμπέρασμα λέει: ”Η αύξηση της θνησιμότητας που λαμβάνεις από κάθε δόση είναι περίπου 7% αύξηση στην συνολική θνησιμότητα από αμερικανικά δεδομένα ανά δόση!

Και αν είστε πάνω από 50 ετών και κάνατε και τις 5 δόσεις, αυτή θα ήταν μια αύξηση 35%!».

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Oι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έχουν τα πιο πλήρη ιατρικά αρχεία και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

 pronews.gr