«Αναρρώνω», έγραψε ο Πάνος Καμμένος -Τι συμβαίνει στον πρώην υπουργό
5 months, 20 days ago
6

Απειλές προς τον Νίκο Κοτζιά, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη της Μακεδονίας» και προαναγγέλοντας πως θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις που θα τον οδηγήσουν στη φυλακή.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η ανάρτηση του κ. Καμμένου έρχεται ως απάντηση στις δηλώσεις του Κοτζιά, σε συνέντευξή του στην Real News, που επιχείρησε να αποδομήσει το αφήγημα του πρώην υπουργού Αμυνας πως εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών. «Είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα», είπε για τον κ. Καμμένο στη συνέντευξή του ο κ. Κοτζιάς.

Ο Πάνος Καμμένος, μέσω του tweet του, αποκάλυψε, επίσης, πως αναρρώνει αυτό το διάστημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπεβλήθη σε εγχείρηση στο στομάχι για πολύποδα.