Αγγλία: Τρομακτικό ατύχημα – Έκρηξη σε φορτηγό που μετέφερε πυροτεχνήματα (βίντεο)
1 year, 2 months ago
6

Kόβει την ανάσα το βίντεο από τη στιγμή που ένα φορτηγό γεμάτο πυροτεχνήματα εκρήγνυται μπροστά σε ένα τρομαγμένο πλήθος μετά από ένα άκρως επικίνδυνο ατύχημα από το οποίο ευτυχώς, από τύχη, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα όπως τραυματισμός ή απώλεια ζωής καθώς στο σημείο βρίσκοντα περί του 1.600-2.000 πολίτες.

Το περιστατικό συνέβη στην τοποθεσία Ringwood Raceway στο Matchams του Ντόρσετ, στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με την Daily Mail, “αδέσποτος” δυναμίτης εκτοξεύθηκε κατά λάθος στράφηκε προς το φορτηγό το οποίο και μετέφερε πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να τρυπήσει το λευκό πλαστικό κάλυμμα πάνω από τα πυροτεχνήματα και να τα ανάψει όλα ταυτόχρονα.


Βίντεο από τη στιγμή που φλόγες εκτοξεύθηκαν στον νυχτερινό ουρανό και πυροτεχνήματα έσκαγαν προς κάθε κατεύθυνση από το πίσω μέρος του οχήματος, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Υπήρξε διάχυτος «φόβος» στο πλήθος, καθώς κάποιοι σοκαρισμένοι θεατές προσπαθούσαν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τον κίνδυνο, ενώ άλλοι κρύβονταν κάτω από καρέκλες.

Η πυρκαγιά διήρκεσε τρία λεπτά πριν οι υπεύθυνοι την σβήσουν.

pronews.gr 

Οι Αρχές αποφάνθηκαν, στο περιθώριο του συμβάντος, ότι το φορτηγό δεν έπρεπε να βρίσκεται τόσο κοντά στο κοινό και ότι το λεπτό φύλλο πλαστικού δεν επαρκούσε για να προστατεύσει τα πυροτεχνήματα από τον δυναμίτη.