Άνω-κάτω στη ΝΔ -Η Μαρίνα Πατούλη θέλει να είναι υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου
8 months, 28 days ago
6

Αποφασισμένη, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, να διεκδικήσει τον Δήμο Αμαρουσίου, η κυρία Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος που απερχόμενου δημάρχου του Αμαρουσίου και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με την ΝΔ, Γιώργου Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, που αναμένεται να ανακοινώσει συντόμως την υποψηφιότητά της, για τον Δήμο Αμαρουσίου, δημιουργεί αναταράξεις στις Νεοδημοκρατικές ισορροπίες στον Δήμο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτιά του Δήμου Αμαρουσίου, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που έγινε προσφάτως στο Μαρούσι.

Η απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να διεκδικήσει τον Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να αιφνιδιάζει κεντρική συμφωνία στην ΝΔ  που προέβλεπε ότι η κυρία Πατούλη δεν θα διεκδικούσε εκ νέου τον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στην περίπτωση που ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης θα έπαιρνε το χρίσμα για την περιφέρεια Αττικής.

Αντιθέτως, της προτάθηκε να μπει στην λίστα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον Δήμο της Αθήνας, αλλά τελικά δεν επήλθε συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Αν τελικά, η κυρία Πατούλη ανακοινώσει την υποψηφιότητά της είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν κραδασμοί στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο στον δήμο Αμαρουσίου, αφού αρκετά στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής φιλοδοξούν να διεκδικήσουν τον Δήμο.