Ανώμαλο τέρας ο πορνοστάρ Ron Jeremy: Κατηγορείται για δεκάδες βιασμούς με «κάθε δυνατό τρόπο»
2 years, 7 months ago
6

Αντιμέτωπος με 330 χρόνια φυλακής!

Ο πορνό σταρ των ταινιών ενηλίκων Ron Jeremy κατηγορείται πλέον επίσημα για περισσότερες από 30 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που αφορούν 21 διαφορετικά  θύματα τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Το κατηγορητήριο πραγματικά είναι συγκλονιστικό και αποκαλύπτει ένα τέρας πίσω από τις κάμερες, που όλοι γνώριζαν την δράση του αλλά όλοι δίσταζαν να μιλήσουν…

Ο Jeremy δήλωσε αθώος για 12 κατηγορίες βιασμού, επτά κατηγορίες βίαιης στοματικής συναναστροφής, έξι κατηγορίες σεξουαλικής βίας μέσω περιορισμού (χρησιμοποιώντας δεσμά), τέσσερις σεξουαλικές διεισδύσεις με ξένο αντικείμενο, δύο κατηγορίες σεξουαλικής διείσδυσης κατά αναίσθητου ή ναρκωμένου θύματος και μία κατηγορία για άσεμνες πράξεις εναντίον ενός παιδιού ηλικίας κάτω των 14 ή 15 ετών, παρά φύσιν συνουσία με χρήση βίας και επίθεση με σκοπό να διαπράξει βιασμό, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες με δελτίο τύπου εχθές.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Στιούαρτ Γκόλντφαρμπ, δήλωσε ότι ο Jeremy δηλώνει  «αθώος για όλες τις κατηγορίες», τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά.

«Πολύ συχνά, τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης υποφέρουν αβοήθητα», δήλωσε ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες, Τζορτζ Γκασκόν. «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα θύματα αυτά έχουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές για να βοηθηθούν στην ανάρρωση, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληροφόρησης για τραύματα για θεραπεία και υποστήριξη για την αναφορά τέτοιων εγκλημάτων».

Η βιομηχανία πορνό της Καλιφορνίας, με επίκεντρο το Los Άντζελες, άνθισε τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς απορροφούσε χιλιάδες κοπέλες που δεν μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ και έψαχνα απεγνωσμένα για μία δουλειά, ώστε να κερδίζουν τα προς το ζην. Ο φερόμενος ως δράστης είχε πρωταγωνιστήσει σε εκατοντάδες ταινίες και θεωρείται πλέον προβεβλημένος πορνοστάρ στην ιστορία της βιομηχανίας πορνό.

Σε περίπτωση που καταδικαστεί, o 68χρονος Jeremy αντιμετωπίζει 330 χρόνια φυλάκισης. Ενώ του επιβλήθηκε εγγύηση άνω των 6 εκατομμυρίων $, την οποία δεν μπορούσε να πληρώσει, γι’ αυτό και παρέμεινε στις φυλακές.

newsbreak.gr