Απίστευτος Παπανδρέου: Πήγε στην εκδήλωση Τσίπρα-Μοράλες με Θεοχαρόπουλο και Ραγκούση [εικόνες & βίντεο]
5 months, 23 days ago
6

Το «παρών» στην εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με ομιλητές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βολιβίας Εβο Μοράλες, έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να εμφανιστεί παρά το «εμπάργκο» του Κινήματος Αλλαγής σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός κάθονταν στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον Θαν. Θεοχαρόπουλο και αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς και με τον πρόεδρο της Βολιβίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των άλλων και τα «ορφανά» του ΓΑΠ, όπως ο νυν υφυπουργός Αγγελος Τόλκας, ο Γ. Ραγκούσης, αλλά και οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης κ.α.

Ο Εβο Μοράλες πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα. Την Παρασκευή το πρωί θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά το πέρας της συνάντησης θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου  στην εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ με ομιλητή τον Εβο Μοράλες

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στην εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ με ομιλητή τον Εβο Μοράλες -Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑπό αριστερά: Λούκα Κατσέλη, Γιάννης Ραγκοης, Αγγ. Τόλκας -Στην εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ με ομιλητή τον Εβο Μοράλες -Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΗ Θεοδώρα Τζάκρη με κατακκόκινο της φωτιάς φόρεμα, στην εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ με ομιλητή τον Εβο Μοράλες -Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΣία Αναγνωστοπούλου, Τέρενς Κουίκ, Μάρκος Μπόλαρης στην εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ με ομιλητή τον Εβο Μοράλες -Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΟ Νίκος Παππάς και ο υπ. Αμυνας Ευ. Αποστολάκης σκάνε στα γέλια -Φωτογραφία: Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ