Αυγενάκης: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το κράτος ως τσιφλίκι και μοιράζει θέσεις προεκλογικά
7 months, 1 day ago
6

«Είναι προφανές πια, πως η κυβέρνηση τυχοδιωκτών και καιροσκόπων επενδύει προεκλογικά σε μια πελατειακή πρακτική προσλήψεων και μάλιστα το λένε χωρίς να ντρέπονται».

Αυτό δήλωσε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση στην ΕΡΤ.

«Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε, χθες, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στην Παιδεία, την Υγεία και την Αυτοδιοίκηση και διαβεβαίωσε ότι οι επιτυχόντες θα έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους πριν από τις δημοτικές εκλογές.

«Γιατί τόση βιασύνη πριν τις δημοτικές εκλογές;», διερωτήθηκε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Οι πολίτες γνωρίζουν πως αυτή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το κράτος ως τσιφλίκι της και μοιράζει θέσεις, θεωρώντας τους πολίτες ως κομματική πελατεία. Ωστόσο, οι πολίτες θα δώσουν ηχηρή και δυναμική απάντηση στην κάλπη! Σε ότι αφορά τα όσα είπε ο κ. Χαρίτσης για τις εκλογές προειδοποιούμε: Οι εκλογές θα γίνουν με τους ίδιους ακριβώς όρους, με τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές που έγιναν όλες οι προηγούμενες αναμετρήσεις. Θέλουν δεν θέλουν, στις εκλογές θα μιλήσει ο λαός. Και η χώρα θα αποκτήσει αυτό που χρειάζεται. Ισχυρή κυβέρνηση που θα εγγυάται σταθερότητα, ασφάλεια, και ευημερία για όλους τους Έλληνες».