Μπιγιονσέ : Νέο τραγούδι στην μνήμη της μεγαλύτερης θαυμάστριας της
3 years, 21 days ago
6

Η Μπιγιονσέ αποτίει φόρο τιμής σε μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες της με ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στην αρχική σελίδα του ιστότοπού της το Σάββατο.

Η μεγάλη θαυμάστρια

Η Lyric Chanel ήταν ένα 13χρονο κορίτσι που γεννήθηκε στο Χιούστον και της άρεσε να χορεύει και ήταν πιστό μέλος του Beyhive. Αντιμετώπισε τον καρκίνο του εγκεφάλου για χρόνια και η οικογένειά της κατέγραψε το δύσκολο «ταξίδι» της στα κοινωνικά μέσα όπου κέρδισε ένα τεράστιο κοινό. Την Παρασκευή, η Lyric πέθανε.

Το βίντεο αφιερώματος της Μπιγιονσέ δείχνει βίντεο και φωτογραφίες που θυμούνται τη μικρούλα, που την δείχνει ευτυχισμένη, να χορεύει και να χαμογελά. Η τραγουδίστρια τραγούδησε ακαπέλα μια μίξη από τις επιτυχίες της «Brown Skin Girl», «Halo» και «Love on Top”».

Στο σημείο μάλιστα που τραγουδά το «Love on Top», αλλάζει συγκεκριμένα τους στίχους για να τραγουδήσει το όνομα της Lyric. Στο τέλος του βίντεο, η τραγουδίστρια υπογράφει λέγοντας, «Σ ‘αγαπώ με όλη μου την καρδιά.»

Η πρώτη αλληλεπίδραση της τραγουδίστριας με την Lyric ήταν πίσω τον Σεπτέμβριο, αφού είδε το βίντεό της να τραγουδάει το «Love on Top». Η Μπιγιονσέ της είχε στείλει μάλιστα λουλούδια.

Δείτε το βίντεο