Bindi Irwin: Η κόρη του «Κροκοδειλάκια» τιμά τον πατέρα της με αφορμή τα 16 χρόνια από τον θάνατό του
1 year, 7 months ago
6

Στη 16η επέτειο από τον θάνατο του Steve Irwin, η κόρη του γνωστού μας “Κροκοδειλάκια”, Bindi Irwin η οποία ακολουθεί τα βήματά του, απέτινε φόρο τιμής στον μπαμπά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκάλυψε το συγκινητικό νέο ψευδώνυμό του.

“Παππού Κροκόδειλε, ξέρω ότι θα ήσουν ο πιο απίστευτος παππούς γιατί ήσουν ένας τόσο εξαιρετικός μπαμπάς“, έγραψε στο Instagram, αναφερόμενη στην 17 μηνών κόρη της Grace Warrior Irwin Powell, την οποία μοιράζεται με τον σύζυγό της Chandler Powell. “Σε ευχαριστώ που είσαι ένας καταπληκτικός φύλακας άγγελος για την Grace” έγραψε η Bindi.

Credits: Bindi Irwin/Instagram

Μαζί με το μήνυμα, η 24χρονη μοιράστηκε μια αναδρομική φωτογραφία μαζί με τον μπαμπά της καθώς κρατά περήφανα ένα μωρό αλιγάτορα στα χέρια της. Μόλις εβδομάδες νωρίτερα, η Bindi δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο της Grace Warrior που δείχνει τη δική της αγάπη για τον παππού και τη γιαγιά της στον ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας.

Δάκρυα στα μάτια καθώς μοιράζομαι αυτό το βίντεο”, έγραψε με ένα κλιπ της μικρής να περπατά σε μια τοιχογραφία με τον Steve, τη σύζυγό του Terri Irwin και ένα κοάλα. “Τους αγαπάει πολύ (και τα κοάλα). Σε κάθε βόλτα στον ζωολογικό κήπο ψάχνει για φωτογραφίες των παππούδων” σημείωσε.

Ο Steve Irwin πέθανε σε ηλικία 44 ετών το 2006 καθώς τραυματίστηκε θανατηφόρα στο στήθος από μια ράβδο, ενώ γύριζε ντοκιμαντέρ. Η Bindi ήταν 8 ετών εκείνη την εποχή, ενώ ο αδερφός της Robert Irwin μόλις 2.

Ο Robert δημοσίευσε και το δικό του αφιέρωμα στον μπαμπά τους, γράφοντας: “Είναι η Ημέρα του Πατέρα σήμερα στην Αυστραλία, και στέλνω την αγάπη μου σε όσους τους λείπει ο πατέρας τους σήμερα. Αγαπώ όλες τις καλές στιγμές με τον μπαμπά μου και νιώθω ευγνώμων που μπορώ να κρατώ ζωντανή τη μνήμη και την κληρονομιά του“.

real.gr