Μπομπ Σάγκετ: Έδινε μάχη με τον κορωνοϊό – Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατό του
2 years, 3 months ago
6

Μία εβδομάδα πριν πεθάνει, ο διάσημος Αμερικανός κωμικός είχε μιλήσει δημόσια για την περιπέτειά του με τον ιό – Τι λένε αστυνομικοί και ιατροδικαστές για τον αιφνίδιο θάνατό του

Αστυνομικοί και ιατροδικαστές θεωρούν ότι ο πρωταγωνιστής του «Full House», Μπομπ Σάγκετ«υπέστη έμφραγμα ή εγκεφαλικό», πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Ορλάντο, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, τα ξημερώματα της Κυριακής 9/1. Ωστόσο, ερευνούν το ενδέχομενο ο κορωνοϊός να προκάλεσε θρόμβωση στον διάσημο κωμικό. Ο Μπομπ Σάγκετ, μία εβδομάδα πριν πεθάνει, είχε μιλήσει δημόσια για την περιπέτειά του με την ασθένεια Covid-19.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Μπομπ Σάγκετ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών, μπορεί να ζούσε, αν δεχόταν άμεσα ιατρική περίθαλψη. Δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να φανερώνει ότι είχε δεχθεί επίθεση από κάποιον, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η DailyMail αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι ο Μπομπ Σάγκετ βρέθηκε «ξαπλωμένος μπρούμυτα στο κρεβάτι του και κρύος. Το αριστερό του χέρι ήταν στο στήθος του, ενώ το δεξί του ακουμπούσε στο κρεβάτι». Πηγές αναφέρουν ότι η στάση σώματος, στην οποία βρέθηκε ο εκλιπών, φανερώνει ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν στην αποκάλυψη που έκανε ο Μπομπ Σάγκετ σε μία συνέντευξή του σε μία ραδιοφωνική εκπομπή, μόλις μία εβδομάδα πριν τον θάνατό του. Δήλωσε ότι είχε πολεμήσει πρόσφατα με τον Covid-19! Οι ειδικοί εξετάζουν, λοιπόν, εάν ο ιός προκάλεσε στον ηθοποιό θρόμβωση ή κάποια άλλη παρενέργεια, η οποία οδήγησε δυστυχώς στον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «A Corporate Time with Tom & Dan», ο Μπομπ Σάγκετ γνωστοποίησε ότι είχε δώσει μάχη, πρόσφατα, με τον κορωνοϊό. Δεν είπε ακριβώς πότε προσβλήθηκε από τον ιό. Ωστόσο, έκανε λόγο για την παραλλαγή Omicron, η οποία εμφανίστηκε μόλις στα τέλη Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα είχε μολυνθεί λίγες εβδομάδες πριν ξεψυχήσει. «Ο Covid δεν είναι καλός. Νόσησα και δεν αισθανόμουν καλά». Επιπλέον, τόνισε ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος. Είπε, μάλιστα, ότι έκανε την τρίτη δόση πριν από ένα μήνα.

Δεν αναμένεται να δοθεί οριστική απάντηση για την αιτία θανάτου του για τις επόμενες δέκα έως δώδεκα εβδομάδες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Όραντζ, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ο Μπόμπ Σάγκετ βρέθηκε από το προσωπικό στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο The Ritz-Carlton, στο Ορλάντο, στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 9/1. Το βράδυ του Σαββάτου 8/1 είχε πραγματοποίησει μία παράσταση stand up comedy στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου Τζόντι Λι Χάρισον μπήκε στο δωμάτιο του Σάγκετ, 962, αφού η οικογένεια του εκλιπόντα επικοινώνησε με το ξενοδοχείο. «Δεν ανταποκρινόταν, δεν ανέπνεε, δεν είχε σφυγμό» δήλωσε στους αστυνομικούς ο Χάρισον.

Η τελευταία σύζυγος του Μπομπ ΣάγκετΚέλι Ρίζο, δήλωσε τη Δευτέρα 10/11 ότι είναι «συντετριμμένη», μετά τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου της. «Ο Μπομπ ήταν τα πάντα για μένα. Είμαι συντετριμμένη. Είμαι πολύ συγκινημένη από την αγάπη που λαμβάνω από τους φίλους του, τα οικογενειάκα του πρόσωπα, τους θαυμαστές του».

O Mπομπ Σάγκετ και η Κέλι Ρίζο:

αρχειο_ληψης

Τη Δευτέρα 10/1, αρκετοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του Μπόμπ Σάγκετ,  συμπεριλαμβανομένων των Κάντας Κάμερον ΜπέρεΤζον Μάγιερ, Τζον Στάμος και της συζύγου του Κέιτλιν ΜακΧιού, Τζέφρι Ρος και της πρώην γυναίκας του εκλιπόντα,  Σερί Κράμερ, επισκέφτηκαν το σπίτι του στο Μπρέντγουντ, στο Λος Άντελες, στο οποίο κατοικούσε με την γυναίκα του, Κέλι Ρίζο.

«Ο Μπομπ Σάγκετ μπήκε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο στις 02:17 τα ξημερώματα της Κυριακής 9/1. Ο Χάρισον, υπάλληλος του ξενοδοχείου, χτύπησε την πόρτα του δωματίου πολλές φορές, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Έτσι, αποφάσισε να εισέλθει στο δωμάτιο. Μόλις μπήκε, παρατήρησε ότι όλα τα φώτα ήταν σβηστά. Προχώρησε στην κρεβατοκάμαρα και εντόπισε τον κύριο Σάγκετ στο κρεβάτι του. Δήλωσε ότι ο κύριος Σαγκέτ ήταν κρύος. Κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. “Το δωμάτιο ήταν τακτοποιημένο” δήλωσε ο Χάρισον» σημειώνεται στην αναφορά της αστυνομίας.

Η οικογένεια του Μπομπ Σάγκετ υποστηρίζει ότι ο αποθανών δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στη τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, λιγότερο από 24 ώρες πριν τον βρουν νεκρό, ο Μπομπ Σάγκετ δήλωσε στους θαυμαστές του:  «Απολαμβάνω κάθε λεπτό που βρίσκομαι στη σκηνή. Μου άρεσε η αποψινή παράσταση στο Τζάκσονβιλ. Πραγματικά ωραίο κοινό. Έλαβα πολλή θετικότητα».