Μπράουν: «Ένα μποϊκοτάζ στους NBA Finals μπορεί να λειτουργήσει»
1 year, 10 months ago
6

Με τη βία στις ΗΠΑ να αυξάνεται και τα θύματα πολλαπλασιάζονται, ο Τζέιλεν Μπράουν δεν αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο του μποϊκοτάζ στους NBA Finals.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, Σέλτικς και Γουόριορς θα κοντραριστούν στο τρίτο παιχνίδι των τελικών του NBA, με τη σειρά να είναι στο 1-1.

Οι Σέλτικς νίκησαν στον πρώτο και πήραν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά, οι Γουόριορς νίκησαν στον δεύτερο και ισοφάρισαν και η ώρα για το Game 3 πλησιάζει.

Ωστόσο, λόγω της οπλοκατοχής και των αυξανόμενων μακελειών στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ιδέα του «μποϊκοτάζ» υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει στο μυαλό των παικτών. Κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Τζέιλεν Μπράουν.

«Θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο σημείο του μποϊκοτάζ. Έχουμε ανοιχτό μυαλό, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Σίγουρα πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτή την κατάσταση.

Μια τέτοια αντίδραση θα ευαισθητοποιούσε πολλούς, θα τραβούσε την προσοχή. Είναι ένα ζήτημα που συζητιέται αυτή τη στιγμή, υπάρχει πολύς κόσμος που αισθάνεται πίεση και υπάρχουν και πολλές αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Πραγματικά πιστεύω ότι ένα μποϊκοτάζ στους NBA Finals είναι μία αποτελεσματική στρατηγική που μπορεί να λειτουργήσει. Με ρωτάτε αν έχω κάποια απάντηση, αν υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε μποϊκοτάζ στο κοντινό μέλλον, σωστά; Δεν το γνωρίζω. Θα δούμε όμως, ανέφερε χαρακτηριστικά ο σταρ της ομάδας της Βοστώνης.

in.gr