Μπρους Σπρίνγκστιν: Στους Ολυμπιακούς του Τόκιο η «αμαζόνα» η κόρη του
2 years, 9 months ago
6

Η κόρη του διάσημου αμερικανού σταρ της μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν, θα είναι ανάμεσα στις αθλήτριες που θα αγωνιστούν στην ιππασία, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Ο λόγος για την Τζέσικα Σπρίνγκστιν, κόρη του θρύλου της μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν, η οποία δηλώθηκε από την ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ για το Τόκιο.

Η 29χρονη Τζέσικα θα αγωνιστεί με το άλογο Don Huan θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της υπερπήδησης εμποδίων (6-7 Αυγούστου) ελπίζοντας σε μια διάκριση.

 

Το 2012 στο Λονδίνο ήταν στις επιλαχούσες, ωστόσο δεν πήγε ποτέ στην Αγγλία, όμως τώρα στο Τόκιο για πρώτη φορά στην καριέρα της, θα συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Τζέσικα, έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στις ΗΠΑ. Έχει εκπροσωπήσει την χώρα της στις ομάδες του FEI Nations Cup. Το 2020 στο Δουβλίνο, το 2014 στην Ιρλανδία και στον τελικό του FEI Jumping Nations Cup 2018 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

 

Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιστρέψει με ένα μετάλλιο στις ΗΠΑ καθώς θα είναι μέλος του ομαδικού, όπου η χώρα της παραδοσιακά ανεβαίνει στο βάθρο στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Τζέσικα ξεκίνησε να κάνει ιππασία στην φάρμα που έχει η οικογένειά της στο Νιου Τζέρσεϊ έπειτα από την προτροπή της μητέρας της και πλέον μαζί με τον Μπρους Σπρίνγκστιν θα την καμαρώσουν από την τηλεόραση να αγωνίζεται σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Άρχισα να ιππεύω όταν ήμουν πολύ μικρή. Άρεσε πολύ στην μητέρα μου, οπότε όταν μετακομίσαμε στο Νιου Τζέρσεϋ άρχισε να κάνει μαθήματα», είχε δηλώσει η Τζέσικα στο περιοδικό PEOPLE.

«Ξεκίνησα να ιππεύω στην ηλικία των 5, άρχισα να αγωνίζομαι όταν ήμουν έφηβη, στην συνέχεια έμαθα να κάνω άλματα, και μετά έγινα επαγγελματίας. Όλα συνέβησαν πολύ φυσικά».

 

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Τζέσικα αγωνίζεται με την Ολυμπιακή ομάδα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 με 7 Αυγούστου στο Τόκιο.

in.gr