Χάρι – Μέγκαν: Βρέθηκαν οστά μια ανάσα από την έπαυλή τους
2 years, 10 months ago
6

Οστά ανακαλύφθηκαν μόλις μερικά μέτρα από την έπαυλη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα οστά χρονολογούνται περίπου 10.000 χρόνια πριν και ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών στον δρόμο δίπλα από το σπίτι του διάσημου ζευγαριού στο Μοντεσίτο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα, τα οστά φέρονται να ανήκουν σε ένα νεαρό άτομο.

 

 

Τα προκαταρκτικά ευρήματα ενός ιατροδικαστή – ανθρωπολόγου, δείχνουν ότι τα οστά θα μπορούσαν να προέρχονται από τους Chumash, οι οποίοι ζούσαν στην περιοχή για σχεδόν 11.000 χρόνια, ανέφερε η έκθεση.«Μέχρι να έχουμε επίσημη ενημέρωση από τον ιατροδικαστή ανθρωπολόγο, δεν πρόκειται να πούμε κάτι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην DailyMail. Η αστυνομία φέρεται τώρα να μιλά με την τοπική επιτροπή Αμερικανών ιθαγενών για να συζητήσει τι πρέπει να κάνει εάν τα οστά επιβεβαιωθούν ότι ανήκουν σε άτομο της φυλής.

Η έρευνα για τα υπόλοιπα οστά συνεχίζεται στην περιοχή που περιβάλλει την ιδιοκτησία των Μέγκαν και Χάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν κληθεί στην πριγκιπική έπαυλη εννέα φορές μέσα σε εννέα μήνες.

enikos.gr