«Χιονοθύελλα του αιώνα» στις ΗΠΑ: 22χρονη εγκλωβισμένη 18 ώρες στο αυτοκίνητό της ανέβασε βίντεο πριν την βρουν νεκρή
1 month, 11 days ago
6

«Τηλεφώνησε στο 100 και τους περίμενε. Όλοι όσοι προσπάθησαν να την πλησιάσουν κόλλησαν. Πυροσβεστική, αστυνομία, όλοι κόλλησαν», είπε η μαμά της, σε τηλεοπτικό σταθμό.

Είναι ένα από τα δεκάδες θύματα της φονικής χιονοθύελλας που σαρώνει τις ΗΠΑ. Όμως λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της μία 22χρονη έστειλε ένα τρομακτικό βίντεο στην οικογένειά της από την τραγική κατάσταση που επικρατούσε. Έμελλε να είναι το τελευταίο της.

Η Άντελ Τέιλορ παγιδεύτηκε ενώ οδηγούσε από τη δουλειά της για να πάει στο σπίτι της στο Μπάφαλο το απόγευμα της Παρασκευής.

Τότε ξεκίνησε να στέλνει στις αδερφές της στη Βόρεια Καρολίνα βίντεο από τη χιονοθύελλα. Το τελευταίο ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπου φαίνεται να κατεβάζει το παράθυρο του αυτοκινήτου της, το οποίο είναι καλυμμένο από χιόνι, για να δείξει ένα κοντινό βαν κολλημένο στο χιόνι με τα φώτα αναμμένα.

«Έλεγε στην αδερφή μου ότι φοβόταν», είπε στο WSOC-TV μια από τις αδερφές της, η Τομέσια Μπράουν.

Η οικογένειά της είπε πως οι αρχές θεωρούν ότι έμεινε παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της για περίπου 18 ώρες πριν βρεθεί την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Τηλεφώνησε στο 100 και τους περίμενε. Όλοι όσοι προσπάθησαν να την πλησιάσουν κόλλησαν. Πυροσβεστική, αστυνομία, όλοι κόλλησαν», είπε η μαμά της, στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η άτυχη κοπέλα είπε στις αδερφές της σε μια ομαδική συνομιλία ότι σχεδίαζε να κοιμηθεί λίγο και στη συνέχεια θα προσπαθούσε να περπατήσει μέχρι ένα ασφαλές σημείο.

Η μαμά της ειδοποίησε απεγνωσμένα τους συγγενείς τους στο Μπάφαλο να την αναζητήσουν.

«Τότε ήταν που άνοιξαν το παράθυρο και είδαν ότι ήταν μέσα», είπε η μαμά της.

Η ίδια θεωρεί ότι η κόρη της πιθανότατα πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

«Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία και το χιόνι εξακολουθούσε να στοιβάζεται γύρω της και έτσι έφραξε την εξάτμιση. Τότε, όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο να λειτουργεί, πάγωσε», υποστήριξε.