ΔΕΘ: Τι είπε ο Μητσοτάκης στον Κούδα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ- Οι φανέλες που του χάρισαν [εικόνες & βίντεο]
6 months, 12 days ago
6

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα περίπτερα και των τριών συλλόγων της Θεσσαλονίκης, κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, στέλνοντας και ένα μήνυμα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Στο περίπτερο του ΠΑΟΚ περίμενε τον πρωθυπουργό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούδας. «Ησουν γουρλής την προηγούμενη φορά», του είπε ο κ. Μητσοτάκης και τον αγκάλιασε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κούδα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κούδα στο περίπτερο του ΠΑΟΚ

«Γρήγορα στο νέο γήπεδο. Θα έχετε την αμέριστη στήριξή μας για να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Κούδας του έδωσε μια πλακέτα με το σήμα της ομάδας και ευχήθηκε στον κ. Μητσοτάκη «καλή δύναμη».

Βίντεο: Ο Μητσοτάκης στο περίπτερο του ΠΑΟΚ

Οι δύο φανέλες που χάρισαν στον Μητσοτάκη

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε περάσει από το περίπτερο του Ηρακλή και από εκείνο του Αρη, στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερο του Ηρακλή τον υποδέχτηκαν στελέχη της ομάδας και χάρισαν στον πρωθυπουργό μια φανέλα με το μικρό του όνομα και τον αριθμό 111, όσα και τα χρόνια του Συλλόγου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη φανέλα του Ηρακλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη φανέλα του Ηρακλή που του χάρισαν

Ακολούθησε επίσκεψη στο περίπτερο του Άρη. Εκεί περίμενε τον κ. Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος του χάρισε μια φανέλα που έγραφε «Prime Minister» και είχε τον αριθμό 1. «Για γούρι», είπε ο κ. Καρυπιδης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη φανέλα του Αρη

Το Νο1 έχει η φανέλα του Αρη που χάρισαν στον κ. Μητσοτάκη

Φωτογραφίες: MOTIONTEAM