Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του νέου iPhone! (φωτο)
Just now
6

Απανταχού iPhone lovers ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε! Η παρουσίαση των νέων μοντέλων της Apple, που μάλλον απλησίαστα σε τιμή θα είναι, έφτασε!

Στην αποστολή ηλεκτρονικών προσκλήσεων για μία ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου προχώρησε η Apple κάτι που σημαίνει ότι όλα είναι έτοιμα για την παρουσίαση της νέας σειράς συσκευών iPhone της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που απεικονίζουν το νέο iphone εξάπτοντας την φαντασία των απανταχού υποψήφιων αγοραστών του.

Η εκδήλωση, που φέρει τον τίτλο «By innovation only», θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theatre στην έδρα της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται η παράδοση που κρατάει από το 2012 και θέλει την Apple να ανακοινώνει τις νέες της συσκευές κάθε Σεπτέμβριο.

Παρά το γεγονός ότι η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει (ή διαψεύσει) οτιδήποτε θεωρείται βέβαιο ότι φέτος θα ανακοινωθούν τρεις συσκευές: τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, δηλαδή οι αντικαταστάτες των iPhone XR, iPhone XS και iPhone XS Max, αντίστοιχα. Οι νέες συσκευές, όπως συνηθίζεται θα έχουν τεχνικές αναβαθμίσεις και ορισμένες σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις.

Φήμες θέλουν την Apple να βελτιώνει την ικανότητα λήψης στερεοφωνικού ήχου των συσκευών μέσω αναβάθμισης των ενσωματωμένων μικροφώνων. Θα υπάρχει επίσης σημαντική βελτίωση της Τεχνητής Νοημοσύνης Siri, ειδικά σε ότι αφορά τον έλεγχο των δυνατοτήτων της νέας κάμερας.