Δώρα Χρυσικού : Κάποιοι χάνουν τον ύπνο τους, όπως τόσα χρόνια εμείς
3 years, 1 month ago
6

Θέση για όλες αυτές τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών πήρε η Δώρα Χρυσικού με ανάρτησή της στο Facebook

H Ζέτα Δούκα έκανε την αρχή, πριν λίγες μέρες, μιλώντας για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη.

Τα λεγόμενά της επιβεβαίωσαν οι συνάδελφοί της Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς, που συμμετείχαν στην ίδια παράσταση την περίοδο που έλαβαν χώρα όσα καταγγέλλει για τον σκηνοθέτη.

Από εκείνη τη στιγμή έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με πολλές ηθοποιούς να καταγγέλλουν κακοποίηση είτε ψυχολογική, είτε λεκτική, είτε σεξουαλική.

Την σκυτάλη των καταγγελιών πήραν σήμερα η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά καταγγέλλοντας σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Θέση για όλες αυτές τις εξελίξεις πήρε η Δώρα Χρυσικού με ανάρτησή της στο Facebook.

«Μετά τις απανωτές καταγγελίες συναδέλφων για κακοποιητικές συμπεριφορές κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Λογικό και αναμενόμενο» γράφει η Δώρα Χρυσικού.

«Δεν πειράζει όμως γιατί τόσα χρόνια τον χάναμε εμείς, τα κορίτσια και αγόρια που πέσαμε στα ασεβή χέρια σας, πληρώνοντας βαρύ τίμημα για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Ας έρθουν όλα στο φως πια. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και όταν ξαναανοίξουν τα θέατρα θα ξανασυστηθούμε, και θα ανασάνουμε αλλιώς, και θα ξέρουμε πως αυτή η νίκη είναι όλων μας. Τα λέω αυτά και δάκρυα κυλάν απ’ τα μάτια μου, σκεπτόμενη το θάρρος και τη γενναιότητα των συναδέλφων μου, τα χρόνια της ντροπής, της ενοχής, της απαξίωσης και του φόβου, του κινδύνου. Της σιωπηλής υποψίας ότι δεν υπήρχε εναλλακτική».

«Μιλάω αυτές τις μέρες με συναδέλφους μου και όλοι λέμε το ίδιο ‘κάτι αλλάζει ρε γαμώτο’. Καιρός ήταν. Τώρα είναι της μόδας η αλήθεια. Είμαστε εμείς . Και σε όσους δεν αρέσει ΞΥΔΙ» καταλήγει.

Δείτε την ανάρτησή της:

in.gr