Εμπρηστική ανάρτηση Πολάκη κατά Μπογδάνου -Απειλές για ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου στο facebook
4 months, 8 days ago
6

Με μια εμπρηστική ανάρτηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτίθεται κατά του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Οχι μόνο τον χαρακτηρίζει «κρυφοναζίδιο» και «δημοσιογράφο της πεντάρας» αλλά τον προειδοποιεί: Ελα να σου πω τι θα γίνει όταν θα χάσετε, δεν το έχεις ούτε στα όνειρα».

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Θελει και τανκς στην ΕΡΤ το κρυφοναζιδιο ,ο “δημοσιογράφος” της πεντάρας !!!
Πουσαι παιδί: Αλλο οι ονειρώξεις και αλλο οι διωξεις….
ΥΓ ελα να σου πω τι θα γινει οταν θα χάσετε ….. δεν τοχεις ,ουτε στα όνειρα..»

Το χειρότερο ωστόσο είναι ότι κάτω από την ανάρτηση Πολάκη στην προσωπική του σελίδα στο facebook, παίρνοντας «πάσα», σχολιάζουν διάφοροι ακόλουθοι του υπ. Υγείας οι οποίοι… διαγκωνίζονται ποιος θα δείρει πρώτος τον δημοσιογράφο. Και ο Παύλος Πολάκης, αντί να αποθαρρύνει ή να διαγράψει αναρτήσεις μίσους που παρακινούν σε βιαιοπραγίες και σε λιντσάρισμα, κάνει λάικ και αφήνει τα σχόλια να συσσωρεύονται.

Να σημειωθεί, ότι δια του δικηγόρου του, Δημήτρη Αναστασόπουλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επεχείρησε σήμερα το πρωί να κινήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για τις χειρότερες περιπτώσεις ευθείας απειλής για την ακεραιότητά του, χωρίς όμως τύχη.

«Σήμερα θα ήταν δύσκολο να γίνει πρακτικά μια τέτοια επιχείρηση», ήταν τα λόγια του αξιωματικού υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.