Εκλογικός «συναγερμός» -Ξαφνική νυχτερινή σύσκεψη στο γραφείο Τσακαλώτου
6 months, 7 days ago
6

Μια ξαφνική, μυστική, νυχτερινή σύσκεψη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, με παρόντα τα… μισά μέλη του υπουργικού και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε αίσθηση αλλά και… εκλογικούς συνειρμούς.

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από δύο ώρες και ολοκληρώθηκε στις 10.30 το βράδυ. Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου, αλλά και πολλά κομματικά στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου και άλλοι.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Τρίτη, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ευρωεκλογών, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Φυσικά, κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θέλησε να αναφερθεί στο περιεχόμενο της συζήτησης.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων που τους… έπιασαν στα πράσσα για τη μάζωξη του μισού υπουργικού συμβουλίου απάντησε γελώντας: «Τώρα είστε υπερβολικοί».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Θεανώ Φωτίου: «Ποια συνάντηση; Εγώ φτιάχνω τα γεμιστά»!

Ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης είπε επίσης χαμογελαστά: «Εκλογές; Ποιος ασχολείται με τις εκλογές; Ασχολείται κανείς;».