Εμβολιάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Οι τελευταίες πληροφορίες
2 years, 3 months ago
6

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την συμμετοχή του στο Australian Open.

Κι ενώ το… σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία συνεχίζεται, μέσα από την ΕΡΤ έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί.

Στο μεγάλο αυτό τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι, με τα τέσσερα κύρια εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson), καθώς ακόμα και το ρωσικό δεν πήρε έγκριση από την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

“Οι κανόνες είναι κανόνες και θεσπίζονται για κάποιο σκοπό. Επομένως, εάν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να μην τους ακολουθήσουν, είναι επιλογή τους. Δεν θα έλεγα ότι είναι σωστό ή λάθος εδώ. Ακολούθησα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι Αυστραλία” είχε αναφέρει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Δημοσιογράφος από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ σχετικά με την υπόθεση το ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς, αποκάλυψε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Η πρώτη αντίδραση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία

Συνεχίζεται το σίριαλ με την κράτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία. Το βράδυ της Τετάρτης, οι Αυστραλοί ακύρωσαν τη βίζα του Σέρβου τενίστα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και δεν τον άφησαν να μπει στη χώρα. Οι νομικοί εκπρόσωποι του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο προχώρησαν σε έφεση και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο πατέρας, η μητέρα, ο αδελφός και ο θείος του Νόβακ Τζόκοβιτς, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και στράφηκαν κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού της Αυστραλίας.

Σερβικά ΜΜΕ: Τραγικές οι συνθήκες στο ξενοδοχείο που μένει ο Τζόκοβιτς

Το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις στους άνδρες θα περάσει τουλάχιστον τις επόμενες 72 ώρες σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης Ο Σέρβος κρατείται σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο μένουν αιτούντες άσυλο, 5 χλμ. βόρεια του Melbourne Park, βόρεια της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής της Μελβούρνης,

Ο Τζόκοβιτς ζήτησε από τις αυστραλιανές αρχές την άδεια να… μετακομίσει και να μείνει στο διαμέρισμα που νοικιάζουν με την υπόλοιπη ομάδα του, όμως δεν έγινε δεκτό κι έτσι θα συνεχίσει να μένει στο ξενοδοχείο στο Carlton.

Όπως μεταδίδουν Σέρβοι δημοσιογράφοι, στο δωμάτιο που διαμένει ο Τζόκοβιτς υπάρχουν κοριοί, γενικά οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ ακόμα δεν του έχουν επιστραφεί τα πράγματά του, ούτε το πορτοφόλι του. Μάλιστα αναφέρεται και η δήλωση ενός Ιρανού μετανάστη σε κανάλι στην Αυστραλία, όπου αναφέρει ότι το φαγητό που δίνεται στον κόσμο δεν θα το έτρωγαν ούτε ζώα!

enikos.gr