Επίσημη η σύλληψη του Γκρίνγουντ: Κατηγορείται για βιασμό και απειλή δολοφονίας
2 years, 1 month ago
6

Η αστυνομία του Μάντσεστερ έδωσε και επίσημα πως ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει συλληφθεί για για βιασμό και απειλή δολοφονίας

Η σύλληψη του Μέισον Γκρίνγουντ για την επίθεση στην πρώην σύντροφό του ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία του Μάντσεστερ και αναμένονται εξελίξεις και μάλιστα άμεσα στην υπόθεση.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το βίντεο που ανέβασε η πρώην κοπέλα του κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απειλή δολοφονίας, παρόλα αυτά οι αρχές ήταν προσεκτικές τις προηγούμενες μέρες και δεν είχαν επισημοποιήσει τη σύλληψη του.

Την Κυριακή (30/01) αμέσως μετά τη σύλληψη του Γκρίνγουντ, ανέφερε ότι συνέλαβε «…έναν ύποπτο αφού ενημερωθήκαμε για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που κατήγγειλε περιστατικά σωματικής βίας».

Ωστόσο, οι κατηγορίες εναντίον του Γκρίνγουντ -συμπεριλαμβανομένων βίντεο, φωτογραφιών και ηχητικής εγγραφής- δημοσιεύτηκαν στο Instagram την Κυριακή (30/01) κι αργότερα διαγράφηκαν.

«Οι ντετέκτιβ έλαβαν επιπλέον χρόνο για να μιλήσουν με έναν άνδρα περίπου 20 ετών, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση σε μια γυναίκα», ανέφερε σε ανακοίνωση της Αστυνομίας συμπληρώνοντας πως «…συνεχίζει να ανακρίνεται, καθότι οι δικαστές ενέκριναν παράταση μέχρι αύριο (Τετάρτη 02/02). Μετά από τις μέχρι στιγμής έρευνες, στους λόγους της σύλληψης του συγκεκριμένου άνδρα, έχουν προστεθεί και οι απειλές για δολοφονία».

in.gr