Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στην Γερμανία
1 year, 4 months ago
6

Πανικός επικράτησε σε σχολείο στην Γερμανία, όταν ένας άγνωστος επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο κορίτσια την ώρα που πήγαιναν για μάθημα.

Πανικός επικράτησε σε σχολείο στην Γερμανία το πρωί της Δευτέρας σε δημοτικό σχολείο στην κωμόπολη Illerkirchberg, στα νότια της Ουλμ, όταν ένας άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο μαθήτριες.

Ο άγνωστος επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά δύο παιδιά του σχολείου της κοινότητας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στις αρχές, με τους διασώστες να παίρνουν τα δύο κορίτσια, τα οποία και μετέφεραν στο νοσοκομείο με σοβαρά τράυματα. Ακόμη, όμως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για την κατάσταση της υγείας τους.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία : Εικόνες – σοκ από την επίθεση στη συναγωγή στο Χάλε

Συνελήφθη ο δράστης

Αρχικά, ο δράστης διέφυγε σε κτίριο κατοικιών, πιθανόν σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν μένει εκεί. Η αστυνομία περικύκλωσε το κτήριο, εισέβαλε και τους συνέλαβε όλους, μαζί και τον δράστη.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το κίνητρο του δράστη. Ακόμη, δεν είναι επίσης σαφές αν τα παιδιά και ο δράστης γνωρίζονταν μεταξύ τους με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.