Επιβάτες πτήσης της KLΜ έδειραν 2 άντρες γιατί αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα – βίντεο
3 years, 8 months ago
6

Δύο επιβάτες που αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες κατά τη διάρκεια της πτήσης Άμστερνταμ-Ίμπιζα της Ολλανδικής Royal Airline Company (KLM) χτυπήθηκαν από άλλους επιβάτες.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης Άμστερνταμ-Ίμπιζα της Royal Airline Company της Ολλανδίας (KLM) στις 31 Ιουλίου, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ 2 επιβατών που αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα. Οι δύο επιβάτες τις εφαγαν για τα καλά από τους άλλους επιβάτες καθώς η πτήση βρισκόταν σε κίνδυνο.

Στις εικόνες, φαίνεται ότι ένας από τους επιβάτες που δεν φορούσαν μάσκα να γρονθοκοπεί έναν άλλο επιβάτη και η μάχη να παίρνει διαστάσεις. Από την άλλη πλευρά, ακούγονται φωνές: «Περιμένετε, υπάρχουν παιδιά εδώ». Τα 2 άτομα  συνελήφθησαν από την ισπανική αστυνομία αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Ίμπιζα.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΑΣΚΑ

Ο εκπρόσωπος της KLM είπε: «Δύο επιβάτες που αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες ενοχλούσαν άλλους επιβάτες τόσο προφορικά όσο και σωματικά. Ο πιλότος ενημέρωσε τους τοπικούς αξιωματούχους για το ζήτημα.Οι 2 επιβάτες συνελήφθησαν από την αστυνομία μετά την προσγείωση.

Δεν υπήρχε ζήτημα που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πτήσεων. ”