Euro 2020: Οι πανηγυρισμοί της στην κάμερα οδήγησαν στην απόλυσή της
2 years, 8 months ago
6

Αν έχεις πει ψέματα στη δουλειά ότι αρρώστησες για να πάρεις ένα… αυθόρμητο ρεπό, ίσως αυτή η είδηση σε κάνει να το ξανασκεφτείς.
Γιατί στην περίπτωση της Νίνα Φαρούκι, μιας 38χρονης Αγγλίδας, το ψέμα οδήγησε στην απόλυση.

Η Φαρούκι, ως λάτρης του ποδοσφαίρου, δεν μπόρεσε να αντισταθεί όταν βρήκε τελευταία στιγμή εισιτήρια για τον ιστορικό ημιτελικό του Euro. Έτσι, είπε ψέματα στο γραφείο όπου δούλευε για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Δεν θα την παρατηρούσε κανείς ανάμεσα σε 60.000 άτομα, σκέφτηκε.

Έλα, όμως, που η κάμερα είχε άλλα σχέδια, αφού η εικόνα της Φαρούκι να πανηγυρίζει εντέλει έκλεψε την παράσταση.

Κι όταν λέμε ότι την έκλεψε, εννοούμε ότι το πρόσωπό της βρέθηκε ακόμη και στο story στο Instagram μιας τηλεπαρουσιάστριας!

Η ίδια δήλωσε στην Daily Telegraph ότι υπήρξε ειλικρινής απέναντι στα αφεντικά της – που αναπόφευκτα την έπιασαν – όμως εκείνοι δεν έδειξαν καμία κατανόηση.

«Μετανιώνω λίγο», είπε, «κανείς δεν θέλει να απολυθεί, όμως αν δεν το έκανα θα μετάνιωνα που το έχασα. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, πάλι το ίδιο θα έκανα».

Το πρόβλημα είναι ότι η δουλειά γραφείου της ήταν ο κυριότερος πόρος για να χρηματοδοτεί την αγάπη της για το ποδόσφαιρο. Όμως παραμένει πανευτυχής για τη νίκη της ομάδας της στον ημιτελικό.

«Αυτό είχε να γίνει από το 1996, θυμάμαι καθαρά να κλαίω στον καναπέ της μαμάς μου όταν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχασε το πέναλτι και η οπαδός μέσα μου απλώς δεν μπορούσε να το χάσει. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου», κατέληξε.

in.gr