«Εξαφανίστηκε» από τα social media η οπλουργός που προετοίμασε το φονικό όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν
2 years, 5 months ago
6

Ο απαρηγόρητος ο Μπάλντουιν σταματάει τη μοιραία ταινία και αποσύρεται από τα «φλας»

Απαρηγόρητος ο Αλεκ Μπάλντουιν αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή, για να αντιμετωπίσει το σοκ από τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, την οποία σκότωσε ο ίδιος πυροβολώντας τη με πιστόλι, το οποίο θα έπρεπε να μην είναι οπλισμένο με πραγματική σφαίρα, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «People», βρισκόταν σε κατάσταση πανικού για ώρες μετά την τραγωδία, στο κινηματογραφικό πλατό και ήταν «απολύτως απαρηγόρητος». Μία από τις πηγές του περιοδικού υποστήριξε δε ότι το σοκ είναι τόσο μεγάλο που ο ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέλος στα γυρίσματα της ταινίας. Ο Μπάλντουιν δεν σταμάτησε εκεί, αλλά διέκοψε και όλα τα υπόλοιπα projects που είχε σε εξέλιξη, για να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα. «Θέλει να πάρει χρόνο για τον εαυτό του, για να βρει ξανά τον εαυτό του» αναφέρει το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι «αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του».

alec

Ο Μπάλντουιν παραμένει στο πλευρό της οικογένειας της Χάτσινς, με τον σύζυγό της Μάθιου Χάτσινς να δηλώνει ότι ο ηθοποιός είναι πολύ υποστηρικτικός. Εθεάθη, δε, να βγαίνει από ξενοδοχείο της Σάντα Φε με τον Μάθιου και τον εννιάχρονο γιο του Αντρος. Η παρουσία του Μπάλντουιν, που αγκάλιασε τον μικρό, φέρεται ότι βοηθάει τον Αντρος, ο οποίος, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας του, δεν μπορούσε να αρθρώσει κουβέντα για δύο ημέρες.

Την ίδια ώρα η 24χρονη οπλουργός Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, η οποία προετοίμασε το vintage πιστόλι Colt, φρόντισε να εξαφανιστεί όχι μόνο από προσώπου Γης, αλλά και από όλα τα social media. Μετά τον σάλο που ξέσπασε για την «απειρία» της, η κόρη του διάσημου οπλουργού και κασκαντέρ του Χόλιγουντ Θελ Ριντ έκλεισε τους λογαριασμούς της στο twitter, στο facebook, στο Instagram και το TikTok. Παράλληλα η «μπάλα» παίρνει και τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβ Χαλς, ο οποίος έδωσε το πιστόλι στον Μπάλντουιν, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες, έχει ιστορικό «μη ασφαλών πρακτικών» σε γυρίσματα.

newsbreak.gr