Φρίκη! Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν αθλήτρια και δημοσίευσαν φωτογραφίες
2 years, 5 months ago
6

Συνεχίζονται οι φρικαλεότητες των Ταλιμπάν σε βάρος των γυναικών!

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που ανέλαβαν την εξουσία στο Αφγανιστάν συνεχίζουν τα βάρβαρα εγκλήματα κατά των πολιτών σφαγιάζοντας όσους δεν σκύβουν το κεφάλι στην εξτρεμιστική πολιτική τους. 

Η αθλήτρια του βόλεϊ γυναικών Mahjabin Hakimi, γνωστή για τις εκπληκτικές επιδόσεις της,  βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια των τζιχαντιστών πριν από μερικές μέρες επειδή τόλμησε να μην σκύψει το κεφάλι ακολουθώντας τις εντολές τους, σύμφωνα με τις οποίες οι γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν μέρος σε αθλήματα.

mahjabin hakimi

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο προπονητής της μιλώντας στην εφημερίδα Persian Independent. Όπως κατήγγειλε, το γεγονός έγινε γνωστό, όταν τα «τέρατα» του Ισλάμ δημοσίευσαν φωτογραφίες με το κομμένο κεφάλι της νεαρής γυναίκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα μάλιστα, ένας αξιωματούχος των Ταλιμπάν δήλωσε στο SBS ότι ο «ο αθλητισμός δεν θεωρείται κατάλληλος ούτε αναγκαίος για τις γυναίκες», ενώ πρόσθεσε ότι απαγορεύεται να συνεχίσει να υφίσταται η εθνική ομάδα γυναικών στο κρίκετ, γιατί κατά την διάρκεια των αγώνων μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιο μέρος του προσώπου ή του σώματος τους και αυτό δεν θα το επιτρέψει το Ισλάμ.