Φρίκη με την δολοφονία της 12χρονης Λόλας: Βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα, οι παράξενοι αριθμοί πάνω στο σώμα της
1 year, 6 months ago
6

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Γαλλία η φρικτή δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα κοντά στο σπίτι του στο Παρίσι, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

 

Το κορίτσι βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, μέσα σε πλαστική βαλίτσα, δεμένο στους αστραγάλους και τους καρπούς των χεριών, με μονωτική ταινία γύρω από το πρόσωπο και αρκετά κοψίματα στην περιοχή του λαιμού.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή, που διενεργήθηκε το Σάββατο, ο θάνατος της μικρής Λόλα, οφείλεται σε ασφυξία.

Οι μυστηριώδεις αριθμοί «1» και «0» πάνω στο σώμα της 12χρονης

Η ανήλικη είχε ίχνη στο λαιμό και έφερε τους αριθμούς 1 και 0 πάνω στο σώμα της, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν οι αριθμοί είχαν γραφτεί ή χαραχτεί στο σώμα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη μιας 20χρονης γυναίκας, την οποία θεωρεί ύποπτη για τη δολοφονία της 12χρονης, ενώ ακόμα τέσσερα άτομα ανακρίνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 26 έως 43 ετών, που κατηγορούνται για «δολοφονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών με πράξεις βασανιστηρίων και βαρβαρότητας». Όλοι γεννήθηκαν στην Αλγερία και τουλάχιστον ένας από αυτούς είναι άστεγος.

Η υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Λόλα, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, με τις αστυνομικές Αρχές να προσπαθούν να συμπληρώσουν το «παζλ», ερευνώντας σε βάθος κάθε στοιχείο που έχουν στα χέρια τους.

Η μυστηριώδης γυναίκα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία αποδείχθηκαν εξαιρετικά χρήσιμα, όπως το υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το μικρό κορίτσι, ντυμένο στα λευκά, να μπαίνει στην πολυκατοικία του σπιτιού του, ακολουθώντας μια γυναίκα, στις 15.20 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η ίδια γυναίκα εθεάθη αργότερα από αυτόπτες μάρτυρες – και καταγράφηκε από άλλη κάμερα ασφαλείας – να κουβαλάει μια βαλίτσα έξω από την πολυκατοικία του κοριτσιού. Οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι η ίδια βαλίτσα που περιείχε τη σορό της 12χρονης.

 

 

Ο πατέρας της ανήλικης είχε δηλώσει την εξαφάνισή της το απόγευμα της Παρασκευής, με τη βαλίτσα να εντοπίζεται μερικές ώρες αργότερα στο κάτω μέρος του κτιρίου όπου διέμενε η κοπέλα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε την αλλόκοτη συμπεριφορά της γυναίκας που βγήκε από το κτίριο γύρω στις 17.00 μ.μ. πασχίζοντας να κουβαλήσει το βαρύ αντικείμενο. «Δυσκολευόταν να σηκώσει τη βαλίτσα, και σκεφτήκαμε ότι αυτό συνέβαινε επειδή περιείχε κάτι βαρύ και εκείνη ήταν αδύνατη. Ούτε που μας πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε μέσα πτώμα. Ήταν 5 το απόγευμα και περπατούσε τριγύρω με τη βαλίτσα. Κάποια στιγμή μάλιστα την άφησε έξω από μια καφετέρια και μπήκε στο απέναντι φούρνο για να αγοράσει ένα κρουασάν, σαν να μην έτρεχε τίποτα».

Η ύποπτη, που στο επίμαχο βίντεο εμφανίζεται να φοράει λευκά αθλητικά παπούτσια, ανοιχτόχρωμο κολάν και γκρίζο φούτερ, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Μπουά-Κολόμπ, μια γαλλική κοινότητα στο νομό των Ω-ντε-Σεν, μαζί με την αδελφή της.

 

 

Δολοφονία 12χρονης στη Γαλλία: Το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Προς το παρόν τα κίνητρα της δολοφονίας είναι ακόμα άγνωστα. Οι αρχές εξετάζουν κάθε πιθανή αιτία, συμπεριλαμβανομένης και της εμπορίας οργάνων.

 

Το κοριτσάκι βρέθηκε δεμένο μέσα σε βαλίτσα μερικές ώρες μετά τον θάνατό της

Η σορός της 12χρονης βρέθηκε λίγες μόλις ώρες αφότου οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Η μητέρα της κατέφυγε γρήγορα στις Αρχές, εξηγώντας ότι η κόρη της δεν είχε γυρίσει από το σχολείο. Οι ερευνητές της αστυνομίας εντόπισαν ενδείξεις απαγωγής στο υπόγειο του κτιρίου και ξεκίνησαν έρευνα, επιστρατεύοντας όλα τα μέσα που είχαν στη διάθεσή τους.

Το κορίτσι βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, μέσα σε πλαστική βαλίτσα, δεμένο στους αστραγάλους και τους καρπούς των χεριών, με μονωτική ταινία γύρω από το πρόσωπο και αρκετά κοψίματα στην περιοχή του λαιμού. Η νεκροψία που διενεργήθηκε το Σάββατο έδειξε θάνατο από ασφυξία.

 

enimerotiko.gr