H πριγκίπισσα Σαρλίν αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον γάμο της
2 years, 9 months ago
6

Σενάρια επί σεναρίων έχουν γραφτεί για την απούσα πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, από το πριγκιπάτο.

H ίδια εξακολουθεί να βρίσκεται στη Νότια Αφρική, όπου υποβάλλεται, σύμφωνα με το Channel 24, σε «πολλαπλές επεμβάσεις» μετά τη λοίμωξη ΩΡΛ που υπέστη τον Μάιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά και ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος, την επισκέφθηκαν τον περασμένο μήνα δημοσιεύοντας φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Καθώς συνεχίζεται η ανάρρωσή της, η πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης μίλησε στο Channel 24 της Νότιας Αφρικής:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ ο άντρας και τα παιδιά μου».

Και συνεχίζει:

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα όταν με ενημέρωσε η ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι.

Ο Άλμπερτ είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την οδυνηρή στιγμή» συμπλήρωσε η πριγκίπισσα σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ταξιδέψει στην Αφρική για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας των ρινόκερων.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σύζυγος του Αλβέρτου έχει να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του άνδρα της από τα τέλη Ιανουαρίου.

Η μακρόχρονη απουσία της έχουν πυροδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με τον γάμο και την προσωπική της ζωή.

 

Ωστόσο δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία για κρίση στον γάμο της.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γαλαζοαίματους στον κόσμο.

Εκτός του ότι είναι ένας από τους πιο πλούσιους μονάρχες στον κόσμο, είναι και ο γιος της σταρ του Χόλιγουντ Γκρέις Κέλι, γύρω από το όνομα της οποίας, έχει δημιουργηθεί ένας μύθος.

Ο 62χρονος Αλβέρτος Β’ που τον Μάρτιο του 2020, προσεβλήθη από τον νέο κορωνοϊό, είναι ο Πρίγκιπας του Μονακό και επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου των Γκριμάλντι.

Η οικογένεια των Γκριμάλντι φαίνεται να «κουβαλά» μια κατάρα 700 ετών, που τους έχει προκαλέσει πολλά δεινά.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, είναι ο μόνος γιος του πρίγκιπα Ρενιέ και της πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι, οι οποίοι εκτός από αυτόν, απέκτησαν τις πριγκίπισσες Καρολίνα και Στεφανί του Μονακό.

Μετά το θάνατο της μητέρα τους, ο Αλβέρτος έγινε ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού του Μονακό. Το 1977 θα γραφτεί στο Κολέγιο Άμερστ της Μασαχουσέτης. Εκεί, χρησιμοποιώντας το όνομα Άλμπερτ Γκριμάλντι, σπούδασε πολιτικές επιστήμες, οικονομικά, μουσική και αγγλική λογοτεχνία.

Εκτός όμως από τις σπουδές του, ο πρίγκιπας Αλβέρτος απολαμβάνει να ασχολείται και με τα αθλήματα. Έχει υπάρξει μέλος της εθνικής ομάδας bobsleigh για πέντε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ταξίδεψε στον Βόρειο Πόλο με έλκηθρο με σκυλιά το 2006, ως φόρο τιμής στον αείμνηστο παππού του, από τον οποίο πήρε και το όνομά του, Αλβέρτο Α’.

Και ήταν το πάθος του για τον αθλητισμό που τον οδήγησε να συναντήσει τη γυναίκα του, τη Νοτιοαφρικανή κολυμβήτρια Σαρλίν Γουίτστοκ. Τον Ιούλιο του 2011 το ζευγάρι παντρεύτηκε. Ο γάμος του μαζί της, απειλήθηκε πολλές φορές από διάφορες φήμες.

Πριν όμως από το γάμο του Αλβέρτου, υπήρξε πολλή συζήτηση για την συνεχόμενη εργένικη ζωή του. Παρά το γεγονός ότι είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα οι σχέσεις του με γνωστά μοντέλα και ηθοποιούς, η απροθυμία του να παντρευτεί έδινε αφορμή για φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος όμως είχε διαψεύσει τα σενάρια περί ομοφυλοφιλίας.

Το παλάτι αναγκάστηκε να αρνηθεί φήμες ότι η Γουίτστοκ προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη πετώντας προς τη Νότια Αφρική, ακούγοντας τις φήμες που ήθελαν τον σύζυγό της να έχει αποκτήσει τρίτο και εξώγαμο παιδί.

Εκείνη την περίοδο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε δηλώσει: «Η οικογένειά μου υπήρξε εδώ και πολύ καιρό θέμα φημών που γεννήθηκαν από ζήλια».

Τον Δεκέμβριο του 2014, το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα παιδιά τους, τον Ζακ ο οποίος θα γίνει πρίγκιπας του Μονακό μετά το θάνατο του πατέρα του, και την Γκαμπριέλα.

Τα παιδιά εκτός γάμου του πρίγκιπα Αλβέρτου

Ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος, παραδέχτηκε το 2005 ότι είχε ένα εξώγαμο παιδί με μια αεροσυνοδό από το Τόγκο. Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2005, η Αφρικανή Νικόλ Κοστ, πρώην αεροσυνοδός της Air France, ισχυρίστηκε ότι ο γιος της Αλεξάντρ Κοστ είναι παιδί του Πρίγκιπα Αλβέρτου, κάτι που σύμφωνα με την Κοστ γνώριζε ο Πρίγκιπας.

Έχει επίσης μια κόρη την Τζασμίν, με την Ταμάρα Ρότολα. Το 1992 μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, η Ταμάρα Ρότολο, κατέθεσε μήνυση κατά του Αλβέρτου, ισχυριζόμενη ότι ήταν ο πατέρας της κόρης της, την οποία είχε ονομάσει Τζάζμιν Γκρέις Γκριμάλντι. Η υπόθεση, η οποία πήγε σε δίκη το 1993, τελικά απορρίφθηκε από το ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνιας, καθώς αποφάνθηκε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για ακρόαση του Πρίγκιπα στη δίκη.

Στις 31 Μαΐου 2006 μετά από τεστ DNA επιβεβαιώθηκε ότι ο Αλβέρτος ήταν ο πατέρας της Τζάζμιν. Έπειτα, ο δικηγόρος του Πρίγκιπα ανακοίνωσε ότι ο Αλβέρτος αναγνώριζε την κόρη του και ότι της παρεχόταν πρόσκληση για σπουδές και διαμονή της στο Μονακό.

in.gr