Η ΕφΣυν κατά της Μεγαλοοικονόμου για τα αγγούρια στον Γιακουμάτου
1 year, 18 days ago
6

Με ένα πολύ ειρωνικό άρθρο του Δημήτρη Νανούρη, του ίδιου συντάκτη που «έκανε φέτες» προς ημερών και τον Παύλο Πολάκη… η ΕφΣυν καταφέρεται κατά της θεοδώρας Μεγκαλοοικονόμου και τις γνωστές της ατάκες για τα αγγούρια του Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Για την «αρτιπροσήλυτη κομμουνίστρια Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου» όπως την ονομάζει ο Δημήτρης Νανούρης.

Και αφού την ειρωνεύεται για την φαεινή ιδέα της να πάει στην Βουλή με κουραμπιέδες, γιατί ως γνωστόν όλοι οι πολιτικοί είναι κουραμπιέδες και μόνον ο Αλέξης Τσίπρας είναι ηγέτης σύμφωνα με την πρώην βουλευτίνα της Ενωσης Κεντρώων και νυν του ΣΥΡΙΖΑ, την περνάει γενεές δεκατέσσερις για την άλλη επίσης φαεινή ιδέα της να πάει στο στούντιο με ζαρζαβατικά…Και αυτό για να εξηγήσει ότι είναι λαϊκός άνθρωπος και έχει σχέση με τις λαϊκές αγορές.

Και αφού εξήγησε τα περί λαϊκότητας, έριξε και την ατάκα στον Γεράσιμο Γιακουμάτο που ήταν μαζί της στο στούντιο. Οτι επειδή δεν είναι ομοφυλόφιλος δεν του έφερε αγγούρια. Τέτοια ωραία..

Σχολιάζει λοιπόν ο Δημήτρης Νανούρης οτι προφανώς το νέο απόκτημα του ΣΥΡΙΖΑ «έχει εντρυφήσει στην αριστερή περί τα ανθρώπινα δικαιώματα κουλτούρα και ιδίως τα εδάφια για τον σεξισμό και την ομοφοβία…»

Γράφει στην ΕφΣυν ο Δ. Νανούρης:

«Αντιθέτως η Δώρα κουβαλάει δώρα. Καλάθι με ζαρζαβάτι κρατούσε προχθές στον Γιακουμάτο για να δείξει πως είναι το ένα της με τη Λαχαναγορά. «Από κάποιον που δεν παραδέχομαι δεν δέχομαι μπρόκολα και αγγούρια» αρνήθηκε εκείνος αγενώς. «Σε συνέντευξη που σας είπαν ότι είστε γοητευτικός και φλερτάρετε γυναίκες, είπατε ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Οπότε δεν μπορούσα να σας βάλω αγγούρια» τον αποστόμωσε. Τα παίρνει αμέσως τα γράμματα η μεγάλη. Μολονότι τυγχάνει νεόκοπη συριζαία, έχει εντρυφήσει εις βάθος στην αριστερή περί τα ανθρώπινα δικαιώματα κουλτούρα, ιδίως στα εδάφια για τον σεξισμό και την ομοφοβία.»