Η εστεμμένη σύζυγος του «Ελ Τσάπο» θα «προδώσει» τα παιδιά της
2 years, 9 months ago
6

Θα ομολογήσει χωρίς ανταλλάγματα

Την ώρα που πληθαίνουν οι φήμες ότι η εστεμμένη σε διαγωνισμό ομορφιάς σύζυγος του «Ελ Τσάπο» θα «δώσει» στις αμερικανικές Αρχές τους ενήλικους γιους του για να πέσει η ίδια στα «μαλακά», αμερικανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Έμα Κορονέλ Αϊσπούρο θα δηλώσει ένοχη για όλες τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Η 31χρονη πρώην βασίλισσα ομορφιάς Αϊσπούρο, που απέκτησε δίδυμες κόρες με τον Μεξικανό βαρόνο των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν και συνελήφθη τον Φεβρουάριο στο διεθνές αεροδρόμιο «Ντάλες» της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με τους «New York Times» θα εμφανιστεί σήμερα σε δικαστήριο της Ουάσινγκτον.

Εκεί θα ομολογήσει ότι βοήθησε τον σύζυγό της να διευθύνει το καρτέλ της Σιναλόα, καθώς και να αποδράσει από φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Αλτιπλάνο του Μεξικού το 2015. Η αμερικανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Αϊσπούρο, που έχει τόσο μεξικανική όσο και αμερικανική υπηκοότητα, θα ομολογήσει χωρίς ανταλλάγματα.

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές της βρετανικής «Daily Mail» υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, καθώς η σύζυγος του φυλακισμένου με ισόβια στις ΗΠΑ «βαρόνου» κινδυνεύει επίσης με ισόβια κάθειρξη και πρόστιμο 8.600.000 ευρώ. Οπως λένε, η Αϊσπούρο γνωρίζει πάρα πολλά για τα τέσσερα ενήλικα παιδιά του Γκουσμάν, που είναι γνωστά ως «Λος Τσαπίτος» και πλέον διοικούν το καρτέλ της Σιναλόα. Φέρεται έτοιμη να δώσει στις αμερικανικές Αρχές πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψή τους για να γλιτώσει η ίδια τη φυλακή.

newsbreak.gr