Η πρώην πορνοστάρ που έγινε πάστορας και μετά σταρ στο OnlyFans
2 years, 6 months ago
6

Σε δημοσίευμα της The Sun αποκαλύπτεται η προσωπική ιστορία της πορνοστάρ με το καλλιτεχνικό Nadia Hilton, η οποία έκανε μια στροφή στη ζωή της, ωστόσο η αλλαγή αυτή δεν κράτησε πολύ.

Η 37χρονη είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 100 ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσα σε 10 χρόνια, αλλά αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και να αφήσει πίσω της τα 300.000 δολάρια που έβγαζε το χρόνο, τα οποία όμως ξόδευε σε αλκοόλ, ναρκωτικά και υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Κάπως έτσι αποφάσισε να γίνει πάστορας.

Η Νάντια γνώρισε τον Θεό και αποφάσισε το 2017 να γίνει πάστορας, χρησιμοποιώντας το πραγματικό της όνομα, δηλαδή το Crystal DiGregorio. Ωστόσο, η νέα της ζωή δεν ήταν σπαρμένη με ροδοπέταλα, καθώς η εμφάνιση και η πρώην καριέρα της δεν ενθουσίασε τους ανθρώπους της εκκλησίας, που εξέφρασαν πολλά αρνητικά σχόλια.

 

«Μετά από τα πορνό, έκανα 180 μοίρες και έγινα πάστορας, και τώρα θέλω ξανά να γίνω ο εαυτός μου».

Για τον λόγο αυτό ανακοίνωσε ότι πλέον διαθέτει λογαριασμό στο OnlyFans, τον συνδρομητικό ιστότοπο που έχει γίνει ευρέως γνωστός τα τελευταία χρόνια κυρίως χάρη στο περιεχόμενο για ενήλικες που προσφέρει στις σελίδες του και στον οποίο οι χρήστες μπορούν να ποστάρουν γυμνό.

Η Κρίσταλ μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες σε ηλικία 16 ετών.

.Το 2015 παντρεύτηκε και μαζί με τον σύζυγό της ίδρυσαν την εκκλησιαστική κοινότητα New Beginnings Christian Life στη Νέα Υόρκη. Κατόπιν χώρισε, και όταν ξαναπαντρεύτηκε επέστρεψε στην παλιά της ζωή.

Η Κρίσταλ πλέον δραστηριοποιείται στο OnlyFans, μια πλατφόρμα με 130 εκατομμύρια χρήστες και 2 εκατομμύρια δημιουργούς περιεχομένου.

 

in.gr