Ιαπωνία: 25χρονη δηλητηρίασε τον 77χρονο “Δον Ζουάν” σύζυγό της – Η κληρονομία εκατομμυρίων και το δείπνο
2 years, 11 months ago
6

Μια Γιαπωνέζα συνελήφθη την Τετάρτη επειδή φέρεται να σκότωσε τον εκατομμυριούχο σύζυγό της, ο οποίος είχε μάλιστα γράψει ένα βιβλίο που συνέκρινε τον εαυτό του με τον… Δον Ζουάν.

Η Saki Sudo, 25 ετών, κατηγορείται για τη δηλητηρίαση του 77χρονου, Kosuke Nozaki το 2018, τρεις μήνες μετά το γάμο τους, σύμφωνα με τους Japan Times. Σύμφωνα με το άρθρο, η Sudo έκανε ένεση στον μεγιστάνα του real estate με δηλητήριο.

Το ζευγάρι απόλαυσε ένα δείπνο, το τελευταίο του 77χρονου πριν από τον θάνατό του. Η αστυνομία ανέφερε ότι βρέθηκε στον οργανισμό του θανατηφόρο διεγερτικό, το οποίο είχε αγοραστεί από το διαδίκτυο.

Ο ύποπτος θάνατος του είχε προσελκύσει την προσοχή για χρόνια, καθώς είχε γίνει διάσημος από το βιβλίο του, το οποίο δημοσιεύθηκε το 2016 με τίτλο “Don Juan of Kishu: The Man Who Gave 3 Billion YEN to 4.000 Beautiful Women”, δηλαδή στα ελληνικά “Ο Δον Ζουάν του Κίσου, ο άνδρας που έδωσε 3 δισ. Γεν σε 4.000 όμορφες γυναίκες”.

 

 

O Nozaki είχε αφήσει 12 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα στην πόλη Tanabe, αλλά η Sudo κληρονόμησε ένα μέρος των περιουσιακών του στοιχείων, ανέφερε το άρθρο. Σε ένα βιβλίο του 2018, ο 77χρονος έγραψε ότι συνάντησε μια γυναίκα, που πιστεύεται ότι ήταν η 25χρονη, όταν τον βοήθησε μετά την πτώση του στο αεροδρόμιο του Τόκιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sudo είπε στην οικογένειά της ότι μετακόμισε από το Σαπόρο για να εργαστεί στην επιχείρηση ακινήτων του φίλου της, αλλά δεν αποκάλυψε ότι ήταν παντρεμένη.