Οικονόμου: Ο Πολάκης χαζολογάει στο facebook, ενώ καταρρέει η οροφή στο Κρατικό Νίκαιας [βίντεο]
4 months, 10 days ago
6

Την κατάρρευση τμήματος οροφής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας σχολίασε σε υψηλούς τόνους ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

«Είχαμε προαναγγείλει δημόσια ότι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας θα είχαμε και ατυχήματα. Αλλά όπως φαίνεται, ο κ. Πολάκης με άλλα σοβαρότερα θέματα έχει να ασχολείται, όπως το να χαζολογεί στο Facebook και να προαναγγέλλει φυλακίσεις» τόνισε.

Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε «τριτοκοσμική την εικόνα στα δημόσια νοσοκομεία παρά τους πανηγυρισμούς της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την υποτιθέμενη αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας». Και ανέφερε ως «ενδεικτικό της κυβερνητικής αδιαφορίας είναι το σημερινό γεγονός της κατάρρευσης της οροφής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συγγενούς ασθενούς».

Οπως τόνισε ο τομεάρχης της ΝΔ «δυστυχώς, οι  επανειλημμένες καταγγελίες μας για την τραγική κατάσταση του συγκεκριμένου νοσοκομείου -με πιο πρόσφατη αυτή που αφορά στα προβλήματα των Παθολογικών Κλινικών και της Ψυχιατρικής Κλινικής- ουδόλως απασχόλησαν το υπουργείο υγείας. Η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας επί  ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται κάθε ημέρα που περνάει και πιο ορατή. Οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του είναι τεράστιες».