Ίλον Μασκ: «Επέστρεψε» στο Twitter δημοσιεύοντας τη συνάντησή του με τον Πάπα Φραγκίσκο
1 year, 8 months ago
6

Ο Έλον Μασκ συναντήθηκε με τον Πάπα, μαζί με τους γιους του

Μετά από εννέα ημέρες «απουσίας», ο Έλον Μασκ επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής στο Twitter, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθεί να εξαγοράσει έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του να συναντά τον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία όπου φαίνεται να στέκεται δίπλα στον ποντίφικα, γράφοντας τη λεζάντα: «Τιμή μου που συναντήθηκα χθες με τον @pontifex».

  • Διαβάστε επίσης: Δείτε ποια είναι η μεγάλη αλλαγή που δοκιμάζει το Twitter

Ο σκοπός και η τοποθεσία της συνάντησης του Μασκ με τον Πάπα δεν έγινε γνωστός.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Στη φωτογραφία με τον Πάπα Φραγκίσκο συνοδεύεται από τους τέσσερις έφηβους γιους του, ενώ απουσιάζει η 18χρονη κόρη του, η οποία στις 20 Ιουνίου προσπάθησε να αλλάξει το όνομά της και να διακόψει τους δεσμούς μαζί του.

Εν αναμονή της εξαγοράς «μαμούθ»

Στις αρχές Ιουνίου ο Έλον Μασκ προειδοποίησε για το ενδεχόμενο υπαναχώρησης από τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ο Μασκ έχει ζητήσει από το Twitter να παραδώσει πληροφορίες σχετικά με τις μεθοδολογίες δοκιμών του, για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του ότι τα bot και οι ψεύτικοι λογαριασμοί υπερβαίνουν κατά πολύ το 5% της ενεργής βάσης χρηστών της πλατφόρμας -κατά πληροφορίες εκτιμά ότι αποτελούν ποσοστό 20% ή 25% των ενεργών χρηστών

Παράλληλα, ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μήνυση που κατέθεσαν επενδυτές της Twitter Inc σε βάρος του, ισχυριζόμενοι ότι ο δισεκατομμυριούχος χειραγώγησε την τιμή της μετοχής της εταιρείας προς τα κάτω, για την εξαγορά της πλατφόρμας.

in.gr