ΗΠΑ: Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη οι εργαζόμενοι που τρομοκρατούσαν με μάσκα παιδιά σε παιδικό σταθμό Το βίντεο έγινε viral και οδήγησε σε έρευνα από τις αρχές
1 year, 5 months ago
6

Πέντε πρώην εργαζόμενοι ενός παιδικού σταθμού στο Μισισίπι των ΗΠΑ βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών μετά την κυκλοφορία του viral βίντεο που δείχνει μέλος του προσωπικού να τρομάζει παιδιά φορώντας μάσκα από την ταινία Scream.

Οι εργαζόμενοι στο Lil’ Blessings Child Care & Learning Center στο Χάμιλτον τρομοκρατούσαν κάποια από τα παιδιά που θεωρούσαν ότι ήταν «κακά», όπως έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση στο Facebook.

Οι εξοργιστικές εικόνες προκάλεσαν έρευνα από το υπουργείο Υγείας και το γραφείο του σερίφη της περιοχής, με αποτέλεσμα να ασκηθούν κυρώσεις σε βάρος πέντε ατόμων.

Οι πρώην εργαζόμενοι Sierra McCandless, Oci-Anna Kilburn, Jennifer Newman και Shyenne Shelton βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, σύμφωνα με το δίκτυο WTVA.

 

Η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού Sheila Sanders είχε προηγουμένως δηλώσει πως είχε απολύσει όσους εμπλέκονταν στο περιστατικό. «Δεν το αποδέχομαι και ποτέ δεν το έχω κάνει», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, ένα παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί και τον Σεπτέμβριο, όμως δεν είχε γνώση των περιστατικών μέχρι που το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Μια εργαζόμενη, η οποία αναφέρεται στον εαυτό της ως CeeCee, ισχυρίστηκε ότι η ενέργεια δεν είχε κακό σκοπό. «Δεν είχα σκοπό να βλάψω κάποιον», είπε σε ένα βίντεο που μοιράστηκε, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

 

pronews.gr

«Οι δάσκαλοι με ρώτησαν αν μπορούσα να το κάνω ή αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη μάσκα για να κάνω την τάξη να ακούσει. Δεν κακοποιώ παιδιά», είπε και πρόσθεσε ότι γνωστοποίησε στο υπόλοιπο προσωπικό το σχέδιό της να τρομάξει τα παιδιά.