ΗΠΑ – Δολοφόνησε τα παιδιά του με ψαροντούφεκο γιατί πίστευε ότι είχαν «DNA φιδιού»
2 years, 7 months ago
6

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αποτρόπαια πράξη ενός πατέρα, ο οποίος δολοφόνησε τον 2 ετών γιο του και τη 10μηνη κόρη του με ψαροντούφεκο γιατί είχαν… «DNA φιδιού».

Ο 40χρονος, Μάθιου Τέιλο Κόλεμαν, ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά του προκειμένου να μην γίνουν τέρατα όταν μεγαλώσουν. «Κληρονόμησαν το DNA φιδιού από τη γυναίκα μου», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ο Αμερικανός είναι επηρεασμένος από τις θεωρίες συνωμοσίας QAnon και Illuminati και έκανε τις παραπάνω δηλώσεις  στους Ομοσπονδιακούς ερευνητές (FBI) αφότου συνελήφθη μετά το διπλό δολοφονικό. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, στις 7 Αυγούστου η γυναίκα του ειδοποίησε τις αρχές ότι έχασε τα ίχνη του συζύγου της, καθώς έφυγε από το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα με τα παιδιά τους και πήγε στην παραθαλάσσια παραθεριστική πόλη Ροζαρίτο στο Μεξικό.

Εκεί ο 40χρονος τα δολοφόνησε με το ψαροντούφεκο και συνελήφθη από τις αμερικανικές συνοριακές αρχές όταν προσπάθησε να ξαναμπεί στις ΗΠΑ δύο μέρες αργότερα.

Οι συνοριακοί αστυνομικοί «παρατήρησαν αυτό που φαινόταν να είναι αίμα» σε χαρτιά στο όχημά του, ενώ η μεξικανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα των νεαρών θυμάτων που ταιριάζουν με την περιγραφή των παιδιών του Κόλεμαν σε ένα χαντάκι, σύμφωνα με το έγγραφο.

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες διέταξε την κράτησή του, χωρίς εγγύηση, μέχρι τη δίκη. Οι ισχυρισμοί του πιθανώς συνδέονται με την αλλόκοτη, ψευδή θεωρία συνωμοσίας ότι ισχυροί άνθρωποι ανά την υφήλιο είναι στην πραγματικότητα υβρίδια ανθρώπων και σαυρών.

 

in.gr