Ισπανία – Βίντεο με κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών – Τους συνέλαβαν λουόμενοι
2 years, 7 months ago
6

Ήθελαν να πάρουν μια ανάσα δροσιάς και πήγαν στην παραλία, ωστόσο ήρθαν αντιμέτωποι με εμπόρους ναρκωτικών και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Ο λόγος για τους λουόμενους που το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου βρέθηκαν στην παραλία Melicena, και είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά τους μια καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από το λιμενικό.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν το Σαββατοκύριακο στην Ισπανία, είχαν γεμίσει τις παραλίες της Γρανάδας. Στη θάλασσα όμως εξελισσόταν μια μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος με στόχο τον έλεγχο ενός μικρού σκάφους που – σύμφωνα με πληροφορίες – μετέφερε ναρκωτικά.

Το ύποπτο σκάφος στην ακτή και τους λαθρέμπορους ναρκωτικών να τρέχουν, ελπίζοντας ότι θα απομακρυνθούν πριν φτάσουν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Λογάριαζαν όμως, χωρίς τους τολμηρούς λουόμενους που αποφάσισαν να επέμβουν και όχι μόνο κυνήγησαν τους δύο λαθρέμπορους ναρκωτικών, αλλά όταν έφτασε το Λιμενικό, είχαν ήδη ακινητοποιήσει τον έναν.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο των social media. «Έρχεται προς τα εδώ», ακούγεται κάποιος να λέει. Ο τόνος της φωνής του γίνεται πιο επιτακτικός όταν το ύποπτο σκάφος πλησιάζει την ακτή: «Κοιτάξτε, κοιτάξτε! Σκοπεύουν να αποβιβαστούν εδώ».

Δείτε το βίντεο:

 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους την επόμενη μέρα, όσοι βρίσκονταν στο σημείο, τόνισαν πόσο γρήγορα συνέβησαν όλα.

«Κάναμε ηλιοθεραπεία και ξαφνικά ακούμε μια βάρκα να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα», είπε μια γυναίκα. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο φόβος έρχεται αργότερα, όταν το σκεφτείς αργότερα και πεις «madre mía», αυτό συνέβη σε ένα τόσο μικρό χωριό».

Σύμφωνα με την αστυνομία το σκάφος μετέφερε πάνω από 700 κιλά κάνναβης.

Η ένωση αστυνομικών δε, ευχαρίστησε τους τολμηρούς κολυμβητές για την βοήθειά τους.

 

in.gr