Καμμένος από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα: Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική [βίντεο]
8 months, 21 days ago
6

Μήνυμα και προς τα Σκόπια αλλά και προς το εσωτερικό…έστειλε από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Σε δηλωσή του ανέφερε οτι όσο υπάρχουν αλυτρωτικές βλέψεις στα Σκόπια, η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή, προσθέτοντας οτι η πόρτα της Ελλάδας είναι η πόρτα της Ευρώπης και η πόρτα της Δύσης. Ενώ σημείωσε οτι θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν οτι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου:

“Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους, αλλά θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή. Και η πόρτα της Ελλάδας είναι η πόρτα της Ευρώπης και η πόρτα της Δύσης”, είπε χαρακτηριστικά ο ΥΕΘΑ και πρόσθεσε “Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία”.

“Είμαστε υπερήφανοι και για τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς τους στρατιώτες και τους εθνοφύλακες, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι οι ΕΔ της χώρας παρότι περάσαν δύσκολες, προσωπικές περιπέτειες, με την κρίση μείναν όρθιοι. Μείναν όρθιες με υψηλό ηθικό, με αποφασιστικότητα, με επαγγελματισμό και ενίσχυσαν την γεωπολιτική θέση της χώρας. Και χάρη σε αυτήν ακριβώς ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας, οδηγούμαστε στην έξοδο από την κρίση. 

Οδηγείται η Ελλάδα σε μια καινούργια μέρα, όπου τα νέα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν με ευημερία και να μην αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κρίσης που αντιμετώπισαν οι δικές μας γενιές. Είμαστε εδώ στα σύνορα με την πΓΔΜ.