Καμμένος: Καμία σύμπραξη με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO
7 months, 21 days ago
6

Ο Πάνος Καμμένος επανέρχεται στο Σκοπιανό, με μία ανάρτησή του στο Twitter, που στρέφεται κατά του κόμματος της αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ VMRO.

«Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος το οποίο ανάρτησε ο υπουργός Αμυνας στον λογαριασμό του στο Twitter, το πρωί της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε ακολουθήσει διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική γραμμή την Παρασκευή, στο ζήτημα της ψηφοφορίας που έγινε στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, με την οποία άναψε το «πράσινο φως» στη συνταγματική αναθεώρηση. Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας συνέχαιρε τον Ζόραν Ζάεφ για αυτή τη «νίκη», ο υπουργός Αμυνας επέλεξε να κάνει ανάρτηση με αναφορά στις καταγγελίες του VMRO περί δωροδοκιών βουλευτών της αντιπολίτευσης, γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδραση των Σκοπίων.

Αυτή τη φορά, ο κ. Καμμένος ανάρτησε δημοσίευμα το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Θα πρέπει λοιπόν να καταστεί ξεκάθαρο. Εμείς διαφωνούμε με την χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κράτους, αποκλειστικά για λόγους ηθικής και ιστορικής αλήθειας. Χωρίς καμία άλλη σκοπιμότητα, όπως αυτές που υπηρετούν οι ελλαδέμποροι, ομοϊδεάτες του VMRO ή οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούν την Μακεδονία ως φερετζέ για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους, ρίχνοντας την κυβέρνηση.

Και δεν ξεχνάμε ότι οι σκοπιανοί φασίστες που σήμερα κλαίνε, δεν καταψήφισαν τη συμφωνία επειδή διαφωνούν με τον όρο Μακεδονία στο όνομά τους. Αντίθετα, την καταψήφισαν γιατί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας ως όχημα αλυτρωτισμού και δημιουργίας μόνιμου κινδύνου για την Ελλάδα, αλλά και τον ίδιο το λαό τους. Θέλουν την ιστορική παραχάραξη και υπεξαίρεση του ονόματος για να δημιουργήσουν μια εστία πολέμου με σχέδιο τουρκικής έμπνευσης και χρηματοδότησης. Και αυτό οφείλουμε να το στηλιτεύουμε και να το εμποδίσουμε.
Καμιά σύμπλευση λοιπόν με τους ανθέλληνες, έμμισθους της Τουρκίας, φασίστες του VMRO».