Καταρρέουν τράπεζες στην Ευρώπη!!! «Σκοτεινό» σχέδιο καταγγέλλουν ΜΜΕ!!!
10 months, 28 days ago
6

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία…

Η περίοδος των «παχιών αγελάδων» για τις ευρωπαϊκές τράπεζες σιγά-σιγά δείχνει να τελειώνει!

Αυτό γιατί τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν αρχίσει να πληρώνουν ολοένα και περισσότερα χρήματα για τα επιτόκια καταθέσεων, ενώ ταυτόχρονα η πορεία σύσφιγξης πλησιάζει προς την κορύφωσή της.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης σημείωσαν πτώση (σε τριμηνιαία βάση) στα καθαρά έσοδα από τόκους στο α’ τρίμηνο του 2023, διακόπτοντας το σερί των τεσσάρων διαδοχικών αυξήσεων, το οποίο έδωσε ισχυρή ώθηση στην κερδοφορία τους κατά τη διάρκεια του 2022.

«Οι τράπεζες στην αρχαιότητα θεωρούσαν τους τόκους δανείων ως πράξη τοκογλυφίας. Τώρα είναι κοινή πρακτική. Το χειρότερο είναι ότι τα ίδια τα χρήματα έχουν υποβαθμιστεί, υποτιμηθεί και απονομιμοποιηθεί για να ανοίξει ο δρόμος για το απόλυτο εργαλείο ελέγχου: τα Ψηφιακά Νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας», γράφουν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ σε σχέση με όλο αυτό που γίνεται.

Ωστόσο, κάνουν ένα λάθος, μεταξύ των άλλων! Στο παρακάτω βίντεο λένε πως «Και οι τρεις από τις “Αβρααμικές θρησκείες” διδάσκουν ότι, ο δανεισμός στους φτωχούς είναι πράξη συμπόνιας που εξυπηρετεί το σύνολο της κοινότητας και επομένως, η χρέωση τόκων θεωρήθηκε ανήθικη».

Στην Παλαιά Διαθήκη, όμως, διδάσκεται η τέχνη της τοκογλυφίας και πως ο «εκλεκτός λαός» θα ζει εις βάρος άλλων. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ!!!

Δείτε στο βίντεο, από την οπτική γωνία εναλλακτικών δημοσιογράφων στις ΗΠΑ, πως φέρονται να καταρρέουν οι τράπεζες για να έρθει η «λύση» του ψηφιακού νομίσματος:

 

 

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-DPA

in.gr