Κωνσταντίνα Κούμπουλα: Από το πάνελ της Αννίτας Πάνια στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη – Αιχμηρά σχόλια
2 years, 1 month ago
6

Σάλος έχει προκληθεί από χθες στα social media, καθώς -όπως έγινε γνωστό- στο γραφείο του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και συγκεκριμένα στο επικοινωνιακό του επιτελείο, διορίστηκε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κούμπουλα, η οποία είχε κάνει ένα… πέρασμα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Συγκεκριμένα, η κ. Κούμπουλα, βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής της ξανθιάς παρουσιάστριας, με τίτλο “Annita.gr”, στο κανάλι “Ε”.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”: “Σας διαβιβάζουμε, προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περίληψη της 18036/25.11.2020 απόφασης του Υπουργού Τουρισμού με θέμα “Πρόσληψη της Κούμπουλα Κωνσταντίνας, Δημοσιογράφου, σε θέση δημοσιογράφου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού, υπαγόμενο απευθείας στον Υπουργό” και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”.

Κωνσταντίνα Κούμπουλα: Από το πάνελ της Αννίτας Πάνια στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη - Αιχμηρά σχόλια

Η Κωνσταντίνα Κούμπουλα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Καρφιά Ευθυμιοπούλου: Η αξιοκρατία σφύριξε νωρίς…

“Το θέμα της αξιοκρατίας σφύριξε λήξη με τους διορισμούς των διοικητών των νοσοκομείων, δηλαδή πολύ νωρίς. Θέλω όμως να επισημανω οτι από την κατηγορία “παρατράγουδα Πάνια” εχουν ψαρέψει μόνον οι κεντρώοι της κυβέρνησης. Ο Πικραμένος τον Ψαριανό (οι αντιδράσεις φαίνεται πως ήταν τόσο μεγάλες που η κυβέρνηση έδωσε σήμερα παραπολιτικό στην Κ οτι ο Ψαριανος έχει εντολή αναλογη με αυτη που έδωσε ο Τσίπρας στον Πολάκη

(η Κ κανει τη σύγκριση οχι εγω) να ξεχάσει τα πληκτρολόγια και γενικώς να χωθεί σε ενα λαγούμι) και τώρα ο Θεοχάρης. Τους δεξιούς σαρκάζουμε αλλα μέχρι σήμερα αυτοί έχουν αποδειχτεί προσεκτικοί. Να το πουμε κι αυτό και ας κάνουμε κι εμείς την αυτοκριτική μας”, έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, η δημοσιογράφος Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.

Αιχμηρό και το σχόλιο του πρώην προέδρου της Δράσης και υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ, Αντύπα Καρίπογλου:

Αν ανησυχούσατε, δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια ο διορισμός της Κωνσταντίνας Κούμπουλα (της ποιας;)