Κόντρα Νοτοπούλου-Ταχιάου: Είναι σεξιστής -Θλιβερό φαινόμενο πολιτικά και αισθητικά
5 months, 23 days ago
6

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Νίκο Ταχιάο.

«Η κυρία Νοτοπούλου αποφάσισε ότι μεταξύ άλλων είμαι και σεξιστής. Αν, ας πούμε, στην θέση της ήταν άνδρας και σχολίαζα ότι επειδή φόρεσε γραβάτα και κοστούμι για να ποζάρει στις σκάλες του μετρό θαρρεί ότι μπορεί να κάνει μαθήματα στους αντιπάλους του, τι θα έλεγε;», σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Ταχιάος απαντά σε ανάρτηση που έκανε νωρίτερα η συνυποψήφια του για τον κεντρικό δήμο, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία τον χαρακτήρισε σεξιστή και πολιτικά ασυνάρτητο, μέσω από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Αν προσθέσω και την άποψή μου ότι οι καθοδηγητές της θα έπρεπε να ξεκινήσουν από τα βασικά και να της διδάξουν κατ’ αρχάς τις έννοιες, τι χαρακτηρισμό θα μου επιφυλάξει άραγε; Θα έμενα στη διασκεδαστική πλευρά του φαινομένου της -στην πραγματικότητα- προκλητικής δήθεν μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε θεματοφύλακα του πολιτικού savoir-vivre, αν αυτό δεν εξέθετε ένα νεανικό και συμπαθές πρόσωπο. Συνεχίζω λοιπόν να το βρίσκω θλιβερό, όχι μόνο πολιτικά, αλλά και αισθητικά», προσθέτει ο κ. Ταχιάος.

Ο Νίκος Ταχιάος (Φωτο: Facebook)

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου:

«Με τη συνέντευξή του στο Πρακτορείο FM ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, επιβεβαίωσε πλήρως την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία.

Η επίθεσή του στο πρόσωπό μου για τις …πάνω κάτω πλατείες και οι χυδαίες εκφράσεις του, μετά το χυδαίο υβρεολόγιο της Πέμπτης κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό – προφανώς γιατί το έργο ολοκληρώνεται και αυτό ενοχλεί αυτούς που νομίζουν ότι είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες της πόλης- το μόνο που δείχνουν είναι ότι πολύ καλά έκανε ο κ. Ταχιάος και απουσίαζε από τα κοινά και τις κοινές αγωνίες της Θεσσαλονίκης.

Αλήθεια, έψαξε πολύ ο κ. Μητσοτάκης για να τον βρει;

Ο κ. Ταχιάος παραμένει σεξιστής και την ημέρα της γυναίκας».