Λάρισα: H Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα την οικογένεια [εικόνες]
6 months, 12 days ago
6

Παρουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, καθώς και πλήθους βουλευτών, πολιτευτών και υποστηρικτών της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας και της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Η σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν και το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «προτεραιότητα της ΝΔ είναι η μέση οικογένεια». 

H κυρία Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκης «περικυκλωμένη» από γυναίκες / Φωτογραφία: tinealarissa

Πέρα από τα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν με βασικό θέμα τις επερχόμενες εκλογές, η κυρία Γκραμπόφσκι συνομίλησε σε πιο χαλαρό τόνο με αρκετές γυναίκες που την πλησίασαν, ενώ πόζαρε μαζί τους σε αρκετές φωτογραφίες. 

Φωτογραφία: tinealarissa

Φωτογραφία: tinealarissa

Να σημειωθεί οι στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν ομιλίες η Μαρία Αντωνίου, βουλευτής Καστοριάς, η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής Σερρών, η Αννα μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Αννα Καραμανλή, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και η Ελενα Ράπτη, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.