Marilyn Manson – Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του – Κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα
2 years, 4 months ago
6

Σε έφοδο στο σπίτι του τραγουδιστή Marilyn Manson προχώρησε η αστυνομία του Λος Άντζελες, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για σεξουαλικά εγκλήματα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο τραγουδιστής ήταν απών, όταν οι ντετέκτιβ μπήκαν στο διαμέρισμά του με ένταλμα.

«Πήραν τις μονάδες αποθήκευσης πολυμέσων», αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ενώ εκπρόσωπος του σερίφη του Λος Άντζελες δήλωσε πως είχε γνώση της έρευνας αλλά δεν μπορούσε να δώσει λεπτομέρειες.

Για εκτεταμένη έρευνα έκαναν λόγο πηγές της αστυνομίας και στο Rolling Stone

 

Σημειώνεται, ότι από την πλευρά του Marilyn Manson δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη τοποθέτηση, ενώ με κάθε ευκαιρία οι δικηγόροι του έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

Οι καταθέσεις που συγκλονίζουν

Ο τραγουδιστής, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Warner, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση πολλών γυναικών, ανάμεσά τους και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Evan Rachel Wood.

Τον Νοέμβριο, το Rolling Stone είχε δημοσιεύσει μία έρευνα εννέα μηνών βασισμένη στα κείμενα της δικογραφίας εναντίον του, σε μαρτυρίες και σε 55 συνεντεύξεις από ανθρώπους που κακοποιήθηκαν από εκείνον.

Οι γυναίκες είχαν μιλήσει για ένα διαμέρισμα – κολαστήριο, που είχε τσεκούρια, μαστίγια, σβάστικες, κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά πορνό και ήταν γεμάτο αίμα.

Επίσης, είχε δωμάτιο με ηχομόνωση που χρησιμοποιούνταν ως κελί φυλακής. Σε αυτόν φυλακίζονταν όταν ήταν άτακτες και έπρεπε να τιμωρηθούν.

 

Η Ashley Morgan Smithlin, που έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον Manson αποκάλυψε ότι την κρατούσε δεμένη σε αυτό το δωμάτιο και καλλιεργούσε την ιδέα ότι πρόκειται για μία τιμωρία που της άξιζε.

Το υπόλοιπο διαμέρισμα του μουσικού ήταν μαύρο. Τα χαλιά, τα έπιπλα και όλη η διακόσμηση ήταν μαύρη, όπως και οι κουρτίνες. Ήθελε να υπάρχει απόλυτο σκοτάδι όλες τις ώρες της ημέρας.

Επίσης, ήθελε η θερμοκρασία να είναι πάρα πολύ χαμηλή. Αν κάποιος τολμούσε να την ανεβάσει, γινόταν έξαλλος και έσπαγε τα πάντα. Μία από τις πρώην συντρόφους του έχει χαρακτηρίσει το διαμέρισμα «μαύρο ψυγείο».

Πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν αναφέρει ότι τους στερούσε τον ύπνο και το φαγητό, τις βίαζε, τις δάγκωνε, τις μαστίγωνε χωρίς φυσικά τη συναίνεσή τους. Επίσης, έχουν πει ότι τις κυνηγούσε με τσεκούρι και άνοιγε τρύπες στον τοίχο.

Τα παραπάνω έχει επιβεβαιώσει και η Esme Bianco, η γνωστή ηθοποιός του Game of Thrones, που έζησε στο συγκεκριμένο σπίτι για δύο χρόνια.

 

in.gr