Μαρίνα Πατούλη: Ο συζύγος μου ήταν αρνητικός στην υποψηφιότητά του, θα κατέβω στις εκλογές χωρίς τη στήριξή του
8 months, 23 days ago
6

Την αντίθεση του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, με την υποψηφιότητά της στον δήμο Αμαρουσίου, επιβεβαίωσε η Μαρίνα Πατούλη στην πρωινή εκπομπή στο ΣΚΑΪ, τονίζοντας, ότι παρόλα αυτά, θα κατέβει κανονικά στις εκλογές.

Η κυρία Πατούλη αρχικά εξήρε το έργο του άνδρα της στον δήμο Αμαρουσίου, τονίζοντας ότι έχει προσφέρει πολλά και ακολούθως εξέφρασε το παράπονο ότι δεν την κάλεσαν να προσφέρει στο πλευρό του υποψηφίου στο Μαρούσι με τη στήριξη της ΝΔ Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο  συζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη.  Και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», είπε αρχικά η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. 

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη επιβεβαίωσε ότι ο σύζυγός της διαφωνεί με την υποψηφιότητά της και μάλιστα δεν γνώριζε ότι θα γίνει η επίσημη ανακοίνωσή το βράδυ του Σαββάτου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, αν ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Πατούλη για την απόφασή της, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ηταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας αντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά».

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μαρίνα Πατούλη το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά της με μια ανακοίνωση γεμάτη μπηχτές και… Πλάτωνα , επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του iefimerida, που είχε πρωτογράψει ότι η σύζυγος του νυν δημάρχου Αμαρουσίου επιθυμεί να κατέβει υποψήφια δήμαρχος στον εν λόγω Δήμο, παρά το γεγονός ότι η ΝΔ (με την οποία κατεβαίνει ο Γιώργος Πατούλης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής) έχει δώσει ήδη το χρίσμα για το δήμο Αμαρουσίου στον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.