Matthew Mindler: Θρήνος για τον 19χρονο ηθοποιό
2 years, 7 months ago
6

Ο 19χρονος Matthew Mindler βρέθηκε νεκρός. Ο 19χρονος είχε ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες τη φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο, όταν δηλώθηκε στην αστυνομία η εξαφάνισή του.

Το Πανεπιστήμιο Millersville με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε στους φοιτητές ότι εντοπίστηκε η σορός του το Σάββατο.

Matthew Mindler

“Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του 19χρονου Matthew Mindler, ο οποίος καταγόταν από το Hellertown της Pennsylvania. Ήταν στο πρώτο του έτος. Η έρευνα για τον Matthew ξεκίνησε την Πέμπτη, όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

Βρέθηκε η σορός του το Σάββατο το πρωί κοντά στο Manor Township. Θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στο Lancaster County για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του” αναφέρεται.

Οι αρχές δεν αποκάλυψαν την αιτία θανάτου ούτε αν υποπτεύονται την εγκληματική ενέργεια.

 

Matthew Mindler

 

Τη δήλωση εξαφάνισης έκανε η οικογένειά του, όταν “δεν επέστρεψε στο δωμάτιο του και δεν απαντούσε στις κλήσεις από τους συγγενείς του”.

Τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό οι συμφοιτητές του ήταν το απόγευμα της Τρίτης, όταν έφυγε από τη φοιτητική εστία. Το επόμενο πρωί δεν πήγε στα μαθήματά του.

Ο Mindler έπαιξε στο πλευρό του Paul Rudd, της Elizabeth Banks και της Zooey Deschanel στην ταινία του 2011, “My Idiot Brother”.

Matthew Mindler

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν ο “Peter” στην ταινία του 2016 “Chad: An American Boy”.

enikos.gr